Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak többsége miért nem tud flörtölni?
Figyelt kérdés
Egy kis viccelődés, célozgatás, bókolás, ilyenekre gondolok, ami felkeltené a nők érdeklődését. A többség vagy olyan illedelmes, hogy el sem tudom dönteni tetszek-e neki, vagy azonnal le akar taperolni. Alig találkoztam olyan férfival, aki igazán tud flörtölni.
Miért van ez? A férfiak nem szeretnek vagy nem tudnak flörtölni?
2016. máj. 22. 13:41
11/14 anonim válasza:
A 3. válaszolónak adok igazat, a saját bőrömön tapasztaltam többször is. Sok munkatársamnak fogtam meg a hátsóját (persze már egy ideje együtt dolgoztunk), éjjel-nappal flörtölök, általában kölcsönös a szimpátia köztem, és az ellenkező nem között. Viszont van egy koránt sem sikeres haverom, aki úgy gondolta, hogy megpróbálja ő is, a reakció meglepett. Fegyelmi, és másik műszak. Később kérdeztem a lányokat, hogy miért kellett ez, én is fogtam már meg, és azt válaszolták, hogy az én vagyok.
12/14 anonim válasza:
"Alig találkoztam olyan férfival, aki igazán tud flörtölni."
Na ja, ez teljesen reprezentatív.
14/14 anonim válasza:
- Nem értek az ilyesmihez
- Ha tudnám is mit kéne mondani túl feszült lennék a nő közelében
- Egyáltalán nem értek az emberekhez, a nőkhöz különösen nem
- Mivel ronda vagyok, biztos feljelentenének szexuális zaklatásért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!