Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az emberek férfiak többsége nincs tisztába
magával?
Figyelt kérdés
Mikor ismerkedtem olyan sokszor mondták azt hogy nekik jó a belsejük. Hogy ők milyen figyelmesek önzetlenek empatikusak stb. aztán ismerkedésnél rám se figyelt, abszolút nem értett meg tehát nulla empátia önző is sokszor volt tényleg csak magára gondolt stb.
Pedig mindig hangoztatta hogy ő neki tök jó a belseje és mindig a külseje miatt utasítottak vissza, szerintem pedig baromira nem volt tisztába magával
2016. jan. 9. 07:11
1/8 anonim válasza:
Általában az ilyennekkel ez van, akik a külsőre fogják, hogy sikertelenek, hogy igazából a belsejük az, ami baromi gáz :D
2016. jan. 9. 07:16
2/8 A kérdező kommentje:
Hányszor de hányszor randiztam olyan fiúval aki mondogatta hogy ő milyen figyelmes. Aztán randin annyit kérdezett milyen volt a napon(kötelező sablon érdeklődés) aztán csak magáról beszélt. Hol van itt a figyelmesség önzetlenség érdeklődés?
2016. jan. 9. 07:24
3/8 anonim válasza:
Hát igen,hölgy társaságában nem árt megtanulni figyelmesen hallgatni...:D
2016. jan. 9. 07:42
4/8 opened paradise válasza:
Öndicséret mindig büdös. Az ilyeneknél nem véletlen,hogy egyedül vannak.
2016. jan. 9. 07:48
5/8 anonim válasza:
Hát igen, ha én áhítatosan végig hallgatom amint a munkájáról, családjáról, hobbijáról beszél vagy csak kifejti a világnézetét, akkor annyit én is elvárnék cserébe, hogy legalább érdekeljem. De valóban vannak olyan pasik akik miután azon szenvednek, hogy a nők a külsőségekre mennek, olyan belsőt demonstrálnak, hogy látni nem akarod többet. De azért azt nem mondanám, hogy a férfiak többsége ilyen.
2016. jan. 9. 09:11
6/8 anonim válasza:
Igen, sokan nincsenek tisztában magukkal. De azt is el kell ismerni, hogy bizony vannak olyan férfiak is, akikre amúgy tényleg igaz, hogy jó belső tulajdonságokkal rendelkeznek, de a külsejük annyira rossz, hogy még arra sem kapnak esélyt, hogy egyáltalán randizhassanak egy lánnyal. Én pl. ilyen vagyok.
2016. jan. 9. 10:01
7/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mert ma ez a jelszó: Légy tökéletes, vagy dögölj meg. A mai rohanó világban csak a tökély elfogadható. Aki nem tökéletes annak el kell tűnnie a mai világ szemlélete szerint
2016. jan. 9. 10:21
8/8 anonim válasza:
Utolsó: napalmot a világra!
Nem hinném,ne általánosíts,hogy a többsége egy önző és egocentrikus személy...különben meg a nők is tudnak ilyenek lenni.Ez nemtől független dolog.
Szerintem te kifejezetten ezt a tipust vonzod.Akár a viselkedéseddel,akár a megjelenéseddel.Vagy szimplán rossz helyen "keresel".
Az ilyen emberekkel nem kell foglalkozni,én átlag gyorsan leszerelem ezt a fajtát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!