Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiúk többsége miért nyomul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk többsége miért nyomul ennyire kellemetlenül?

Figyelt kérdés

Szinte csak ezt tapasztalom...

Elég kellemetlen módon nyomulnak rám a fiúk, és nem értem, hogy ez nekik hogyhogy nem tűnik fel, miért nem érzik, hogy ez gáz?

Ha neten ismerkedek, akkor már 1-2 nap után olyanokat írnak, hogy "nem tudok aludni, mert nem vagy itt, gyere és aludj velem", "miért eszel egyedül? gyere hozz nekem is kaját, főzz nekem valami finomat", meg küldözgetik a szíveket, :* csókos szmájlikat, és konkrétan egész nap ráérnek írni ilyeneket, két percnyi szünet sincs.

Ha buliban ismerkedek, rögtön le akarnak smárolni, még akkor is, ha azt mondom, hogy van barátom, vagy elküldöm őket.

(És ezek a nyomulós fiúk többnyire nem is néznek ki jól és nincs is szerethető stílusuk.)

Máshol nem tudom hol tudnék ismerkedni, max az egyetemen, de itt nincs senki olyan, akinek tetszenék.

20/L

2015. dec. 12. 13:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Azért mert ők arra játszanak, hogy ha mindenkire nyomulnak abból valaki előbb utóbb biztos enged nekik.

Amikor a mennyiség győz a minőség felett. :/

23/F

2015. dec. 12. 13:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az egész világ fel van gyorsulva. Ami alapvetően rossz.

Az emberek nem tudnak hosszasan harcolni semmiért. A média leszoktatta őket erről. Mindenkinek minden, azonnal kell. Pl 20 nap alatt 10 kiló fogyást, "nyár elejére" 5 kiló izmosodást és kockahasat ígér. Itt a BMW, 0 beugrós hitellel, csak bele kell ülnöd, és kihajtani vele a kapun.

Facebookon mit látsz? Szinte percenként ömlik a faladra az új és új és még újabb információ. Báng-báng-báng...

Ez nagyon rossz dolog.

Ma már nem tudnak hetekig-hónapokig udvarolni a srácok egy lánynak, elcsábítani, behálózni.

De ebben a lányok is hibásak. Ha már első randi végén-második randi közben/végén nem próbálkozik a pasi csókkal, már el van könyvelve tutyimutyi gyáva alaknak. Ez megint csak a felgyorsult világra vezethető vissza.

2015. dec. 12. 13:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez egyszerű. A többség (akik nem néznek ki jól) kétségbeesettek, és mint ahogy #1 is írta, ha mindenkire nyomulnak, egyszer majd csak bejön. Mennyiség a minőség felett.
2015. dec. 12. 13:44
 4/12 anonim ***** válasza:

Mennyiség.

Ami szomorú, mert volt, hogy azért zártam le minden utat az ismerkedésnél, vagy utasítottam el valakit eleve, mert azt gondoltam, hogy úgyis bepróbálkozott már x lánynál, és én vagyok az y-dik.

Vagy hogy úgy gondolja, valamiért nálam jobb esélye van...

Nehéz, és hosszú folyamat a párkeresés, sokszor múlik a szerencsén, egy elkapott jó pillanaton.

2015. dec. 12. 13:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Mert rég kaptak 3,14nát. Ez az oka.
2015. dec. 12. 14:07
 6/12 anonim ***** válasza:
mert azt hiszik, hogy kreativitás helyett megteszi az erő is.
2015. dec. 12. 14:21
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
azért, mert nem helyesek. Ha helyesek lennének, akkor semmi nem lenne kellemetlen magának, drága...
2015. dec. 12. 14:21
 8/12 anonim ***** válasza:
55%
Szinte mindent elmondtak előttem. Annyival még kiegészíteném, hogy nyilván egy buliban ha 50 csajnál bepróbálkozik, és legrosszabb esetben is egynél sikerrel jár, akkor már megérte az egész. Gyakorlatilag pár óra alatt becsajozott a tag! Ellenben ha hetekig/hónapokig fűz valakit egy srác, azaz csakis kizárólag egyetlen nőt (tehát nem tart talonban egy másodikat, harmadikat...), aztán a csaj végül mégis azt mondja, hogy bocsika, de nem lesz az egészből semmi, akkor több hónap ment rá el feleslegesen, ráadásul hermetikusan más nőktől is elzárta magát az ominózus férfiúnk. Na? Melyikkel jár az ember jobban? Egyetlenegyre koncentrálni hónapokig, vagy sokra koncentrálni alig pár óra erejéig? :)
2015. dec. 12. 14:22
 9/12 anonim ***** válasza:
#8 Az ideális a kettő közötti kéne legyen..
2015. dec. 12. 14:24
 10/12 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem ennek más oka is van:

A lányok "kényszerítették" ki ezt a fajta nyomulós viselkedést. "Kezdőként" (értsd: fiatal tiniként) a fiúk is óvatosan közelítenek a lányok felé, mert fiatalként még sokkal cikibbnek érzik az elutasítást. Vagyis nem próbálkoznak be "direktben", hanem eleinte csak haverkodnak, ezután pedig elhívják valamerre a lányt. Ha a lány nemet mond, akkor még "védekezhetnek" azzal, hogy jajj, semmi komolyat nem akartak, csak például beülni egy helyre dumálni...

Viszont később (húszas évek eleje) azzal szembesülnek, hogy a lányok az ilyen finom közeledésekre általában 99%-ban elutasítással reagálnak. Ezzel ellentétben látják, hogy a semmiből felbukkanó "macsóman" általában olyan primitív, prosztó szövegekkel/tapizással viszi el pár perc után a legjobb csajokat, amikről egy jól nevelt, "naiv" srác azt hiszi, hogy még egy "fizetős csaj" is elhajtaná, ha ilyen viselkedést adna elő neki.

Miért?

Mert a lányok/nők >90%-ának a fejében az van, hogy aki kedvesen, óvatosan közeledik, az egy nyámnyila, lúzer, anyámasszonykatonája, töketlen, nagyra nőtt kisfiú.

Ezzel szemben, aki rámenősen nyomul, na az A FÉRFI, mert bátor, van önbizalma és biztosan az ágyban is úgy megdöngölné a csajt, hogy azt kitagadná az egyház.

Szóval, a fiúk/férfiak az élet során elkezdenek alkalmazkodni az ún. "megváltozott piaci igényekhez" és te ennek a következményét látod. Lehet, hogy neked ez nem jön be, de hidd el, hogy a lányok többségének ez kell.

27F

2015. dec. 12. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!