Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én miért nem tudom elfogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért nem tudom elfogadni magamat, és a korlátaimat, ahogy az emberek többsége teszi?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember nagyjából el tudja fogadni azt, ahogy kinéz, és amilyen lehetőségei vannak a párkeresésben. A csúnyácska srácok összejönnek egy csúnyácska lánnyal, és valahogy képesek figyelmen kívül hagyni a szépeket. Én miért nem tudom ugyanígy elfogadni, hogy nekem az adottságaim miatt szintén egy nem túl vonzó lány jár? Miért vagyok képtelen beletörődni ebbe?
2015. szept. 28. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért, mert nem tudod elfogadni önmagad. Aki magát nem szereti, az másokban is jobban meglátja a vélt, vagy valós hibákat. Gyakorlatilag a saját előnytelen külsődet szeretnéd kompenzálni a jól kinéző párral. Ha el tudnád fogadni magad, akkor átlagos külsejű párral is boldog lehetnél, nem lenne szükséged kompenzációra.
2015. szept. 28. 12:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha el tudnám fogadni önmagam, akkor más nőkhöz vonzódnék, mint akikhez most?
2015. szept. 28. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha el tudnád fogadni magad, és jól ismernéd magad, jobban tisztában lennél azzal, mit is akarsz, mi az, amiből nem tudsz engedni semmiképpen, és mi az, ami valójában lényegtelen, jobban kiismernéd magad az embereken, így a nőkön is.
2015. szept. 28. 12:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy abból már nem tudok engedni, hogy legalább valamennyire szépnek találjam a barátnőmet, de nem tudom megítélni, hogy mennyire nagy elvárás, ahol nekem a "szép" kezdődik. Ha végigmegyek egy plázán vagy felülök a buszra, úgy érzem, a korombeli lányok többségükben szépek, de az is lehet, hogy csak őket veszem észre.
2015. szept. 28. 12:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Fiatalon az ember a külsőhöz vonzódik, aztán rájön, hogy a legszebb lányokat is unja valaki.... Mert a külsőt megszokod, semmi pluszt nem nyújt egy idő után, és más értékek válnak fontosabbá.
2015. szept. 28. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!