Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent ha a nők többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha a nők többsége fanyar, citromba harapott képet vág egy férfire attól hogy csak rápillant?

Figyelt kérdés

Jól öltözött, ápolt, jó állással rendelkező férfiról van szó. 176cm, 75kg, sportos. Nem túl jóképű, de volt már több helyes barátnője. Elég ha séta közben ránéz egy csajra, máris kapja a citromba harapott arcot. Már számtalanszor előfordult. Flörtölni nem is próbál emiatt. Ennyire visszataszító lenne? Ha igen, nem értem miért mutatják ki ennyire látványosan az undorukat?

Amúgy érdekes, de bármelyik csaj szivesen beszélget vele, akivel rendszeresen találkozik. Jól kijön a nőkkel, kedvelik. Csak az ismeretlen első látásra mégis ezt kapja.

2015. dec. 16. 12:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
18%

Azért,amit leírtál. :)

"Nem túl jóképű",itt a válasz. :)

24/F

2015. dec. 16. 12:31
 2/14 anonim ***** válasza:
73%

Értem, szóval mikor meglátnak a nők, akkor ilyesmi arcot vágnak?

[link]

[link]

[link]

... ha igen, akkor gondolkodtál már az üldözési mánia kifejezésen?

Mert: a legtöbben rá se néznek a mellettük elhaladókra/utazókra, nemhogy visítva/elájulva/undorodva mereven bámulják őt...

2015. dec. 16. 12:47
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
Király komplexusod van, hogy egyes szám harmadik személyben írsz magadról?
2015. dec. 16. 12:48
 4/14 anonim ***** válasza:
12%
Kérdésre kérdéssel: Miért foglalkozol Primitív kategóriával?? Még az árnyékukat se kellene észrevedd, nemhogy a pofavágásukat munstrálni.
2015. dec. 16. 12:53
 5/14 anonim ***** válasza:
50%
Ezen én is gondolkodtam már, nyilván a LEGTÖBB ember rám se néz, megy a dolgára, de azért velem is elfordult már elég sokszor, hogy ha véletlen találkozott a tekintetünk egy lánnyal undorodó képet vágott. Nem vagyok torzszülött, nincs semmi testi hibám, és gondolom kérdező neked sincs. Valószínűleg tényleg csak a "fenn hordott orr" miatt van ez.
2015. dec. 16. 13:07
 6/14 anonim ***** válasza:
46%

Nem kell őket észrevenni, át kell nézni rajtuk, le se fosni őket. Eleinte engem is bosszantott valamilyen szinten, hogy a lenézés gondolatát kiolvastam sok nő nézéséből, mára viszont túlléptem ezen, mert valószínűleg kicsit többet képzeltem bele holmi üres női tekintetekbe.

Majd akkor figyeld őket, amikor egy csinos nő társaságában sétálsz. Akkor győződhetsz meg arról az elméletről, hogy a női szemek elektrosztatikusan feltöltődnek, s kisüléseket szórnak az irigyelt személy/pár irányába.

2015. dec. 16. 13:08
 7/14 anonim ***** válasza:

szinte biztos vagyok benne, hogy beképzelitek.

én alapból fanyar képet vágok az utcán, vagy legalábbis nem túl kedveset. ilyen a fejem, így kényelmes, ez a természetes. tehát nyilván másokra is így nézek, mégha semmi bajom nincs velük. nem kell egyből azt gondolni, hogy körülötted forog a világ...

2015. dec. 16. 14:23
 8/14 anonim ***** válasza:

Én akkor szoktam fanyalgó képet vágni, ha kimondottan tolakodónak érzek valakit, például feltűnően bámul, belemászik az intim szférámba anélkül, hogy erre biztattam volna. Alapvető emberi normának tartom, hogy tiszteletben tartsuk egymás intim zónáját, és kéretlenül ne zaklassunk másokat. Nem akarok ismerkedni nyilvános helyen (van párom, de ha nem lenne, akkor sem ismerkednék, tőlem ez idegen). Úgyhogy ilyen esetekben tényleg fanyalgó arcot vágok.

De ha nem érzem tolakodónak, akkor észre se veszem, ha valaki rám néz, max. elkapom a tekintetem.

2015. dec. 16. 16:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Ezt tuti, hogy csak beképzeled magadnak! Nekem is mondta már férfi nem is egyszer, hogy fanyar képet vágok, miközben SEMMILYEN képet nem vágtam, teljesen érzelemmentes volt az arcom, csak néztem ki a fejemből. Ha nem vigyorgok, mint egy tejbetök, akkor mindig azt mondják, hogy "képeket vágok"! Tisztára paranoiásak vagytok!
2015. dec. 16. 16:34
 10/14 anonim ***** válasza:
Mert lehet, hogy nem akar ismerkedni, van párja és nem szeretne újabb hódolót. Nem akar bátorítani azzal, hogy visszabámul. Sajnos ezzel nem tudsz mit tenni, nem mindenki párkeresés céljából van kint az utcán...
2015. dec. 16. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!