Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A srácok többsége miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácok többsége miért nem kommunikatív?

Figyelt kérdés

Féltek a lánytól? Vagy úgy godoljátok, hogy tolakodóak lennétek? Esetleg úgy gondoljátok, hogy a csajnak úgyis be sem fog állni a szája? Izgultok? Egyébként beszédesek vagytok, csak akkor nem vagytok azok?

Komolyan érdekel engem.

Azt vettem észre, hogy amikor találkozom valakivel, egyszerűen borzasztóak azok a kínos csendek és azon pörög végig az agyam, mit kérdezhetnék, mert nem tudom, nálatok ez mit jelent. Vagy amikor felteszek egy kérdést, és egy egyszavas választ adtok rá, mit gondoltok, mi lesz utána, ha ti nem mondtok semmit? Pont ránk, csajokra jellemző, hogy be vagyok feszülve, hisztizünk és ti vagytok a szabadabbak. Miért van ez akkor?

Engem borzasztóan zavar, már-már kizáró ok, hogy valakivel össze is jöjjek, ha kényszernek érzem a beszélgetést és úgy veszem észre, hogy a korosztályom egyre inkább ez a szótlan fajta.

2016. aug. 19. 21:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Én régen az voltam, de manapság már olyan laza vagyok, mint amikor részeg vagyok.
2016. aug. 19. 21:46
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom magam olyannak, aki csak ül és néz, viszont az tartom, hogy ez két emberen múlik. Le lehet pontozni, de a lánynak is érdeklődőnek kell lennie azért, hogy kialakuljon a beszélgetés. Ahogy látom nálad ez meg van, szóval ment a pacsi :D

Amúgy nehéz megtalálni az egyensúlyt, hogy hol vagyok tanult, hol okostojás, hol vagyok érdeklődő, és hol vagyok tolakodó, hol vagyok kommunikatív, vagy hol vagyok szófosó. Meg még azt vettem észre, hogy manapság elég 1 azaz 1 kényes témába belenézni, és ha az ottani véleményed a lánynak nem tetszik, akkor ment a mínusz pont, szóval meg kell fontolni, hogy mit mond az ember. 23/F

2016. aug. 19. 21:51
 3/16 anonim ***** válasza:

nem kell nekik.

én nőként azt érzem, hogy eléggé igyekszem megfelelni. ilyen körülmények közt elég hátradőlni, mikor már érdeklődöm.

igyekszem ezen változtatni, de ne értsetek félre. nem akarok gyűlölködni, és azt gondolni, hogy a flegmázás éri meg.

2016. aug. 19. 21:55
 4/16 anonim ***** válasza:
Én a lányoknál tapasztalom ugyanezt, így már remekül megtanultam a semmiről társalogni.
2016. aug. 19. 22:34
 5/16 anonim ***** válasza:
Én már nem merek beszélni, nem tudom mit kellene/szabadna mondani, klisés nem akarok lenni... Így give it up van
2016. aug. 19. 22:43
 6/16 anonim ***** válasza:
Talán mert a nők az önsajnálkozással kiőlték a férfiakból a kezdeményezést, önbizalmat. Férfiak szabadabbak szerinted? Kér tőled valamit egy férfi megteszed szó nélkül?. Én ezt nem igy ismerem nőktől. ugyanis megy a háritás, kibújás felelősség alól, kifogások, másik fél hibáztatása.
2016. aug. 19. 22:45
 7/16 anonim ***** válasza:

"A srácok többsége miért nem kommunikatív?"

Csak.

2016. aug. 19. 22:53
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A féészbuk lájkok világában úgy érzem, nincs már mivel lenyűgözni egy nőt, mert úgyis százszor több ingert kap egy másodperc alatt, mint amennyit én élőben egy óra alatt nyújtani tudnék, úgyhogy inkább már nem is kezdeményezek. Azalatt amíg ott próbálkozom nála egy szórakozóhelyen, átlagban kap 10 üzenetet, 25 lájkot 3 fotóra és legalább 2 ismerősnek jelölést nálam csak jobb srácoktól. Akkor így mi értelme ismerkedni, a végén 95%-os eséllyel úgyis elhajt valami félreértett mondat miatt, ami valami olyan mély emléket idéz benne, amiről aztán az égvilágon senkinek halvány fogalma sem lehet, de te ezt érezd meg.
2016. aug. 19. 22:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem az kell, hogy lássam, én is érdeklem a partneremet, nem kizárólag ő engem. Egyirányú kommunikációból nem vagyok erős, azaz ha nekem kell produkálni magam, figyelmet felkelteni, zsonglőrködni, mulattatni, szórakoztatni az illetőt, az nem nagyon megy. Ellenben ha a partner is nyitott a kommunikációra, bekapcsolódik, megkérdez, visszakérdez, véleményt alkot, onnantól kezdve már adja magát az oda-vissza szófosás.
2016. aug. 19. 23:33
 10/16 anonim ***** válasza:
Te is a hülyék után futsz mint a csajok 90%-a?
2016. aug. 19. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!