Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácok többsége miért nem kommunikatív?
Féltek a lánytól? Vagy úgy godoljátok, hogy tolakodóak lennétek? Esetleg úgy gondoljátok, hogy a csajnak úgyis be sem fog állni a szája? Izgultok? Egyébként beszédesek vagytok, csak akkor nem vagytok azok?
Komolyan érdekel engem.
Azt vettem észre, hogy amikor találkozom valakivel, egyszerűen borzasztóak azok a kínos csendek és azon pörög végig az agyam, mit kérdezhetnék, mert nem tudom, nálatok ez mit jelent. Vagy amikor felteszek egy kérdést, és egy egyszavas választ adtok rá, mit gondoltok, mi lesz utána, ha ti nem mondtok semmit? Pont ránk, csajokra jellemző, hogy be vagyok feszülve, hisztizünk és ti vagytok a szabadabbak. Miért van ez akkor?
Engem borzasztóan zavar, már-már kizáró ok, hogy valakivel össze is jöjjek, ha kényszernek érzem a beszélgetést és úgy veszem észre, hogy a korosztályom egyre inkább ez a szótlan fajta.
Nem tartom magam olyannak, aki csak ül és néz, viszont az tartom, hogy ez két emberen múlik. Le lehet pontozni, de a lánynak is érdeklődőnek kell lennie azért, hogy kialakuljon a beszélgetés. Ahogy látom nálad ez meg van, szóval ment a pacsi :D
Amúgy nehéz megtalálni az egyensúlyt, hogy hol vagyok tanult, hol okostojás, hol vagyok érdeklődő, és hol vagyok tolakodó, hol vagyok kommunikatív, vagy hol vagyok szófosó. Meg még azt vettem észre, hogy manapság elég 1 azaz 1 kényes témába belenézni, és ha az ottani véleményed a lánynak nem tetszik, akkor ment a mínusz pont, szóval meg kell fontolni, hogy mit mond az ember. 23/F
nem kell nekik.
én nőként azt érzem, hogy eléggé igyekszem megfelelni. ilyen körülmények közt elég hátradőlni, mikor már érdeklődöm.
igyekszem ezen változtatni, de ne értsetek félre. nem akarok gyűlölködni, és azt gondolni, hogy a flegmázás éri meg.
"A srácok többsége miért nem kommunikatív?"
Csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!