Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai lányok többsége miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok többsége miért menekül a komolykapcsolattól?

Figyelt kérdés
az elköteleződéstől. Nem akarnak szerethetők lenni ? Nincsennek komolyabb terveik ? Meddig megy ez hogy barinők iszogatunk, jól lehúzunk embereket.. aztán +30 fölött ott vannak h miért ilyen kis elveszettek. Kinek jó ez ?
2016. júl. 10. 11:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

ez nem csak a lányokra igaz, mind2 nemben vannak ilyenek dögivel...

23F

2016. júl. 10. 11:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Megy a néph..lyítés, nem mondták még? Nem kell jövőre gondolni, hisz ott vannak a szülők, majd ők eltartanak stb.. Minek az életcél? Hisz elég az, hogy egyszer élünk, éljünk a mának..stb...

Egyetértek, mind a két nemben vannak olyanok, akik így élnek, aztán később nagyot koppannak.

Az ilyenek önmagukkal sincsenek rendben, a külvilágtól várják a csodát, kompenzálnak, mást hibáztatnak, éretlenek, gyerekesek.

2016. júl. 10. 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Én félek az elköteleződéstől, mert már csalódtam. De az elköteleződés hiányát ne vedd egy kalap alá az erkölcsi fejletlenséggel.
2016. júl. 10. 11:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan lányokkal ismerkedsz, persze hogy menekülnek... Dögivel vannak olyanok, akik ÉVEK óta komoly kapcsolatot keresnek, sikertelenül - vajon erről is a nők tehetnek? Vagy a mai férfiak is menekülnek?
2016. júl. 10. 11:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rossz körökben mozogsz... Én még csak 21 éves vagyok, de a korosztályomban is rengeteg a komoly párkapcsolat, a 21-25 éves barátnőim nagyrésze több éves kapcsolatban él, nemrég jegyezték el vagy az esküvőt tervezik már...
2016. júl. 10. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Mert rendes, hosszutavu kapcsolatot csak a tokeletes pasival erdemes elkezdeni, ilyenbol meg keves van. Amugyse akarok se hazasodni, se gyereket, se semmit.
2016. júl. 10. 11:59
 7/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, hogy igaz-e ez a többségre, mert én folyton azt tapasztalom, hogy a környezetemben mindenki komoly kapcsolatban van a barátjával, akivel már legalább 2 éve járnak.

Én nekem nincs komoly kapcsolatom, és nem mondom, hogy nem az én hibám. De akikkel mostanában randiztam, azok egyáltalán nem feleltek meg az én elképzeléseimnek, pedig nem hinném, hogy hatalmasak lennének az elvárásaim. De például az alap, hogy ne a géppel játsszon állandóan 20-on évesen, vegyen jegyet a bkv-n, és keljen föl olyan időben, mint a normális emberek (ne éjjel legyen ébren), és konyítson a férfias dolgokhoz. Enélkül nem tudok rá felnézni, és azért nem fogok senkivel sem járni, hogy megneveljem.

A másik probléma velem van, hogy keveset érek rá mostanában, ezt pedig nagyon kevesen tudják tolerálni. Valamint sokszor azt érzem, hogy a férfi nem is engem akar, hanem "csak" egy nőt, az meg nem az én világom. Meg amikor meg sem akar ismerni.

Remélem, kimerítő választ adtam. :)

2016. júl. 10. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Én a rendkívül felszínes (ebben nagyon sok minden benne van), udvarláshoz Érdektelenül álló, illetve sokszor olcsó színész módszerekkel kertelő és hazudozó csávóktól menekülök, az anyjuk által toszogatott "szerezzél már be egy akármilyen nőt a jövendőbeli unokámhoz" típusú 30-asok nagyon átlátszóak. Ezekre a típusokra nem érdemes energiát, saját pénzt pazarolni, mindig bombasztikus nőnek lenni, mert egyáltalán nincs garancia arra, hogy évtizedekig szeretni fognak, meg egyáltalán szeretnek-e már az ismerkedéskor. Ezek csak Önmagukat szeretik (+ az eltartó anyukájukat), azon kívül senkit.

Van még az a típus is, aki az összes akármilyen haverjét megkérdi, hogy járjon-e azzal a lánnyal, röhej.

Az ilyen csávók amúgy mennyire akarnak komoly kapcsolatot:

[link]

[link]

2016. júl. 10. 12:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Majd lesz komoly kapcsolatom, ha találkozom azzal a pasival, akivel el tudom képzelni, és akiben meg tudok bízni. Addig jó nekem a szingliség.
2016. júl. 10. 12:46
 10/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Mert a mai pasik többsége megbízhatatlan, és a mai lányok ezt tudják nagyon jól.
2016. júl. 10. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!