Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet, hogy már sosem nő fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy már sosem nő fel érzelmileg?

Figyelt kérdés
Megismertem egy csajt, találkoztunk, és elég jól kijöttünk. Ő ennek hangot is adott, és mondta, hogy találkozhatnánk még. A randi végén megölelt, aztá hazaérve írtam neki, de gyorsan lerendezte a választ. Ahogyan másnap is. Aztán jó pár nappal később rákérdeztem, hogy most mi van, és azt mondta, hogy csak barátként tekint rám, de szívesen eljárkál velem. Plusz infó, hogy 2 éve van egyedül, és állítása szerint jól érzi magát így. Folyamatosan jön-megy, haverokkal lóg. Annyit sikerült kipuhatolni, hogy azóta ilyen, mióta egy fiút megfojtott a szeretetével, az meg kidobta emiatt. Én meg rossz helyen voltam rossz időben, mert én kifejezetten tudnám értékelni a nagy mennyiségű szeretetet. Lehet, hogy sosem lesz már a régi, és nem akar majd megállapodni senkivel?
2016. nov. 14. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:

téged mit érdekel a másik élete? neked kiadta az utadat, ergó már semmi közötök akkor egymáshoz!

az ő élete, azt csinál vele, amit akar. ha képtelen túljutni a múlton, az az ő baja lesz. ha nem akar változni és változtatni a helyzetén, akkor is el kell fogadnod, mert ez az ő döntése!

itt nem érzelmileg kell felnőnie, csak fel kéne dolgoznia a múltbéli sérelmeket!

2016. nov. 14. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
2 éve van egyedül, -az lemaradt hogy de azért lefekszik néha néha ezzel azzal. Úgy én is ellennék egyedül h kielégitenének mindig. Na de majd 30 körül koppanni fog
2016. nov. 14. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha akarsz tőle többet is, akor mond, hogy : Ok, s mikor menjetek, s merre? Aztán személyesen alakítsd úgy a törtnéseket, hogy felengedjen, s ha vannak érzései feléd azt ki tudja mutatni 😊
2016. nov. 15. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!