Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha 25 évesen még szűz vagyok? L/25
Figyelt kérdés
Még nem volt olyan fiú aki szeretett volna, egy fiú sem vett még komolyan2016. nov. 11. 20:37
21/27 anonim válasza:
Kiforgattátok, és nem is értitek, amit írtam, meglepődtem volna, ha nem így történik.
Aki érti, a gondolatmenetemet, az tudja hogy mit írtam. Aki meg csak kötekedik, annak kár is magyarázni.
22/27 anonim válasza:
A világ a látszat ellenére nem egy kefélőverseny. Gondolj arra, hogy Newton és Teréz anya is szűzen halt meg. És mégis. Ha nem érdekelnek a fiúk az nem baj. Ha nem fognak érdekelni az se baj. Az a baj, hogyha kefélőversenynek gondolod az életed és a jobb érzésed ellenére mégy bele kapcsolatokba.
23/27 anonim válasza:
41%-os, te meg azt nem érted, hogy az a lány, aki vágyik a szerelemre meg a szenvedélyre annak rossz azt hallani, hogy amitől ő már szabadulna az érték. Nem, nem érték. Az állhatatosság, a hűség, a humor, a kedvesség az érték, az ép szűzhártya nem. Ne csináljunk már úgy, hogy a nem szűz=ribizli. Fényévnyi távolság lehet a kettő között. Arról nem is beszélve, hogy úgy is tud valaki játszadozni a férfiakkal, hogy nem fekszik le velük.
Nem kell így fennhordanod az orrodat, értjük amit mondasz, csak nincs igazad.
24/27 anonim válasza:
Akit ismerek és 25 felett szűz nőként, azok nagggyon furák.
25/27 anonim válasza:
Én is az vagyok még 25 éves lányként. És nem hinném, hogy mostanában veszteném el, mert ha eddig nem mentem bele egyéjszakás kalandokba, mert nem vagyok az a típus, akkor nyilván ezután se fogok... Meg kellenének ezek a pasik, akiknek már 100 nője volt előtted, és te lehetsz a 101. :D (Arról meg nem is beszélve, hogy mit lehet ezektől összeszedni, mikor egyik nőből teszi a másikba kb)
27/27 eurodancer válasza:
Semmiképp nem ciki ha szűz vagy. Nem érdemelték meg hogy odaadd a szüzességedet. Annak add akibe érzed hogy igazán szeret, akivel az életedet le tudnád élni. Én biztos sokra értékelnék egy ilyen lányt aki nem adja magát oda fűnek fának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!