Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek arról, ha egy fiú 20-on évesen szűz, az alábbi okok miatt?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy én nem feküdnék le olyan lányokkal, akikkel nem gondolom komolyan, hiába tetszenek nagyon. Sokszor lett volna alkalmam elveszíteni, de egyszerűen nem vitt rá a lélek, tudtam, hogy nem lesz köztünk semmi rendes kapcsolat. A szerelemben sosem volt szerencsém, ha egy lány engem szeretett, őt én nem, ha pedig én szerettem egy lányt, ő engem nem szeretett viszont.
2016. okt. 11. 09:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez is megoszló dolog. Van akinek nem gond és van akinél kizáró ok.
2016. okt. 11. 10:25
 2/10 anonim ***** válasza:
33%
Szerencsétlen...
2016. okt. 11. 10:34
 3/10 anonim ***** válasza:
41%
A gondolkodásod teljesen a helyén van, én örülnék neki, ha sok, hozzád hasonlóan gondolkozó srác lenne :)
2016. okt. 11. 11:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan gomdolkodok, lényegében pont így vagyok mint te. A szomorú az az egészben, hogy ilyen gondolkodású nőt nem nagyon fogunk találni. Mármjnt összeakadni egy ugyan ilyen helyzetben levő lánnyal szinte lehetetlen. 18 éves korukra már nagyja túl van ezen. Amelyik nincs azok közül meg elég keveset fogsz találni aki tetszik is.
2016. okt. 11. 11:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Én csak egy lánnyal feküdtem le életemben, az igazival. 22 évesen.
2016. okt. 11. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, neki is első voltam. Tehát ne add fel.
2016. okt. 11. 12:04
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Azt gondolom, a 20 feletti szüzekről, hogy tuti nincs rendben velük minden.
2016. okt. 11. 12:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne mond el meg veletlenul sem. Mert ide azt irjak hogy jaj de jo hogy ilyen olyan gondolkodas stb de igazabol keresnek tapasztaltat. Lenezik az ilyen fiukat barhogy is neznek ki :) ez van ez az igazsag a tobbi kamu ;)
2016. okt. 11. 12:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát én pedig örülnék egy ilyen fiúnak kedves utolsó. :)

Csak hát nem nagyon lehet találni, vagy én nézelődöm mindig rossz helyen.

Mondjuk alapvetően az ilyen emberek általában nem gyakran járnak el otthonról, szóval nem egyszerű. :/

19/l

2016. okt. 24. 14:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ezt a gondolkodásmódot nagy százalékban kifogásként és az ismeretlentől való egyfajta menekülésként hangoztatják nőknél sikertelen férfiak ("én nem fekszem le bárkivel, csak ha szerelmes vagyok, hiába van rá lehetőségem" = "igazából senkivel sem tudnék jelenleg lefeküdni, mert nincsenek lehetőségeim és félek is bármit lépni az ügyben, de mondanom kell valamit, hogy mentsem a látszatot önmagam és mások előtt").

Nagy összegben fogadnék, hogy ha odaraknának eléd három kiéhezett Playboy-modellt, akik kéjesen néznek rád és vetkőztetik egymást, gyorsan sutba dobnád a magasztos erkölcseidet. :)

2016. okt. 24. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!