Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti randiznátok olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti randiznátok olyan lánnyal, akinek műfogsora van fiatalon? Mikor illik ezt közölni?

Figyelt kérdés
Én személy szerint utálom magam ezért, de betegség miatt ellett kihúzni. Azt meg nem akarom, hogy akkor tudja meg, mikor este kiveszem a számból. Van aki ezt el tudja fogadni?
2016. nov. 10. 18:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha a párod megkérne rá h vedd ki és úgy cumizd le , belemennél vagy ez okozna valami problémát?
2016. nov. 10. 23:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Fiatalon kivehető fogsorod van? Ez fura...

Anyámnak 18 évesen lett műfogsora, de még SOHA nem láttam fog nélkül, nem is tudtam, hogy az van neki. Na jó, egyszer előfordult, hogy épp cserélték a fogsorát, akkor kb. egy hétig nem volt neki, én akkor tudtam meg, hogy műfogsora van (nem kivehető).

2016. nov. 11. 12:45
 13/14 anonim ***** válasza:

volt olyan barátom, akivel ugyanez volt a helyzet. tisztára meglepődtem, de nem volt belőle baj. pár hónap vagy talán egy év után volt olyan, hogy észrevettem alaposabb fogmosás közben. ő szégyellte magát, de nekem akkorra ő már annyival több volt, minthogy ilyenen fennakadjak.

ne siess vele, ez sokkoló tényleg. nem csapod be ezzel.

2016. nov. 11. 12:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Komolyan kíváncsi vagyok, hogy milyen betegség miatt veszítetted el a fogaidat. A beültetett fix fogsor tényleg nem lenne probléma, de gondolom az elég drága (bár ha én lennék ebben érintett, akkor hitelt vennék fel). Viszont a kivehető fogsor nagyon kiábrándító tud lenni. Már az a tény is, hogy nincsenek fogaid. Számomra maga a fogsor a női szépség alapköve. Én is rengeteget paráztam a fogaim miatt, még most is, hogy nem tökéletesek. Pedig én csak pasi vagyok, ezer más probléma miatt (alacsonyság, vékonyság) még sincs esélyem barátnőre, de reménykedem benne. Viszont ha elveszíteném a fogaim épségét, az akkora lelki traumát jelentene, ami az utolsó reményemet is megölné bennem.
2016. nov. 11. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!