Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti randiznátok olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti randiznátok olyan lánnyal, akinek műfogsora van fiatalon? Mikor illik ezt közölni?

Figyelt kérdés
Én személy szerint utálom magam ezért, de betegség miatt ellett kihúzni. Azt meg nem akarom, hogy akkor tudja meg, mikor este kiveszem a számból. Van aki ezt el tudja fogadni?
2016. nov. 10. 18:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Uhh. Nagyon sajnálom, de én nem. Teljesen őszintén!
2016. nov. 10. 18:11
 2/14 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ezzel nincs semmi probléma, nálam beleférne. Mondjuk azt hogy erre milyen illem vonatkozik nem tudom, de én örülnék ha még az elején őszinte lennél hozzám. 26/F
2016. nov. 10. 18:19
 3/14 anonim ***** válasza:
55%

Ennek is meg van az előnye. Legalább nem fogazol.

Egyébként pedig ha ilyen fiatalon fogsor kellett akkor miért nem bültetett fogakat csináltattál? Azt mégse kell este a fogmosópohárba dobni.

2016. nov. 10. 18:24
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Ha nagyon hozzámillő lenne, és szép is, és fülig szerelmes lennék bele, összeszednék pénz hogy az összes fogat beültessék neki.
2016. nov. 10. 18:36
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Figyelj ne hagyd hogy ez korlatozzon a parkeresesbe. Nem kell utalni magad ez miatt. Nekem van az ismeretségi korombe akinek az egyik mellet kellett leoperalni meg fiatal lány koraba. És most boldog házasságban él. Lessz majd porcelán. És senki nem mondja meg hogy nem eredeti. Sőt dicsérni fogják. Hidd él hogy ez nem korlatoz téged semmibe a segfejejet legalább kiszűri.
2016. nov. 10. 18:38
 6/14 anonim ***** válasza:
39%
Hát, ha kiszedhető és éjszakára pohárba rakós, akkor biztos nem. Képtelen lennék ezzel megbarátkozni...
2016. nov. 10. 18:45
 7/14 anonim ***** válasza:
63%
nem igen érdekelne.
2016. nov. 10. 18:59
 8/14 anonim ***** válasza:
De miféle betegség ami miatt az összeset ki kellett húzni?? Mert ha vmennyi megmaradt, akkor híd, implantátum.
2016. nov. 10. 19:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Randiznék. Implantátum, igen, az nagyon jó megoldás, csak ugye nem két forint. Én is most csináltatom a fogaim, nekem korona lesz, plusz hátsók sajnos ugranak, így helyette kivehetős, ami a koronákhoz fog kapcsolódni. Ez a kis történet 644 ezrembe fog fájni. 322 ezer alsó, 322 ezer felső fogsor, és implantátumról még csak szó sincs, max egy két fogba gyökércsap. Különben a kivehetős fogsort is lehet már rögzíteni beépített implantátumokra vagy csapokra, azokra kell rápattintani, nem kell ragasztgatni, stabilabb jóval, csak sajnos az sem olcsó. Meg még annyi,hogy az implantátum beültetéséhez megfelelő csont állomány is kell, ha nincs,akkor csontpótlás.
2016. nov. 10. 19:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Talán úgy, ha nem kell megcsókolni. Ha nem kivehető lenne, az nem zavarna.
2016. nov. 10. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!