Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi randizni nem tudó fiatal felnőtt?
Azt vettem észre, hogy az ilyen 20-30 (fiatalabbakat már nem is írok) halvány gőzük sincs, hogy kell randizni, hova lehet menni, semmi ötletük kreatívitásuk sincs. Nem mernek odamenni kezdeményezni, mert attól tartanak, hogy visszautasítják őket.
A fiúk már ott tartanak, hogy inkább csak alkalmi kapcsolatot keresnek, azt is úgy, hogy jó, ha összejön. Nem értem! Ezek előtt a felnőttek előtt nem volt semmilyen férfi minta? Egy apa egy testvér, bárki, aki tudna segíteni?
Vagy miért olyan nőnél próbálkoznak, akik a pénzre hajtanak és fontos számukra az egzisztencia?
Ugyanez a kérdés áll a nőkre is...!
Tényleg érdekelne a háttere ennek, hogy ki milyen mintát hozott otthonról, hogy ennyire nem megy a társkeresés vagy legtöbbször kudarcba fullad.
Köszi az ÉRTELMES válaszokat!
Nos, akkor válaszolok a többire is, mert "ejnye Anna" van :) - külön poén, hogy önigazolásra használod, hogy nem volt kedvem válaszlni-
15-ös:
Belegondolva, de volt az egyetemi éveim alatt 2 fiú, akinek tetszettem, az egyik randira is elhívott, de akkor épp foglalt voltam. Kedvesen visszautasítottam. A másik fiú pedig, abszolút nem mert/akart kezdeményezni.
Munkahelyen is volt 1 db férfi, akiről kollégák mondták, hogy valszeg tetszem neki ( nem, én tényleg nem veszem észre az esetek nagyrészében) de ő sem kezdeményezett.
Ha pl odajön azzal, hogy " Figyelj "Anna", eljönnél velem kávézni?" vagy valami, lehet igent is mondok, hiszen sosem tudhatjuk...
Ugyanakkor, sem panaszkodással, sem fiúk utáni futkosással nem csináltam és csinálok sosem bohócot magamhoz. Ha tetszem a férfinak, kezdeményezzen. Tudod, van a mondás a néma gyerekről és az anyjáról.
A tálcán kínálás elvárása..ismét :)
"Egy jó tanács: Ha az érdekel, hogy mit akarnak a pasik, akkor menj el velük sörözni és beszélgetni, ne pedig magazinokból próbáld meg kitalálni! :) "
Nyilván, tippppppikus Cosmo-lány vagyok XD :D
17-es:
Az becsülendő, hogy a keresési preferenciád széles, de azt ne feledjük, a lányok közt is vannak introvertáltabbak :)
"Nem akarnak gondolkodni, nem akarnak odafigyelni, nem akarnak megismerni, hanem minden jöjjön azonnal és könnyedén. Az első nehézségnél dobbantanak, mert úgyis van másik. Ez az én hibám, hogy nem ilyen vagyok, és így nincs meg a közös hang az elsőbenyomás világában."
Ezt akár rólam is írhattad volna, pedig nőnemű vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!