Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi randizni nem tudó fiatal felnőtt?
Azt vettem észre, hogy az ilyen 20-30 (fiatalabbakat már nem is írok) halvány gőzük sincs, hogy kell randizni, hova lehet menni, semmi ötletük kreatívitásuk sincs. Nem mernek odamenni kezdeményezni, mert attól tartanak, hogy visszautasítják őket.
A fiúk már ott tartanak, hogy inkább csak alkalmi kapcsolatot keresnek, azt is úgy, hogy jó, ha összejön. Nem értem! Ezek előtt a felnőttek előtt nem volt semmilyen férfi minta? Egy apa egy testvér, bárki, aki tudna segíteni?
Vagy miért olyan nőnél próbálkoznak, akik a pénzre hajtanak és fontos számukra az egzisztencia?
Ugyanez a kérdés áll a nőkre is...!
Tényleg érdekelne a háttere ennek, hogy ki milyen mintát hozott otthonról, hogy ennyire nem megy a társkeresés vagy legtöbbször kudarcba fullad.
Köszi az ÉRTELMES válaszokat!
internet generáció. Én (30 éves) fiatalon kezdtem az internetet (hamarabb mint az ismerőseim) és a számítógépezést, de az utánam lévők már nyomatták rendesen és amíg mi focizással, bulizással, csavargással, csajozással, tánccal és egyéb dologgal ütöttük el az időnket, a nálam 5 évvel fiatalabbak már chat-eléssel tartották a kapcsolatot meg SMSezéssel.
Úgy nehéz szocializálódni.
27 éves nő vagyok.
Én nem tudok, mert kvázi sosem randiztam.
kamaszként-gimnazistaként ez teljesen kimaradt nálam, egyetem óta pedig összesen 2, hosszú kapcsolatom volt. Mindegyik korábbi ismeretségből alakult ki. Így nem tudok "csajosan" flörtölgetni, játszani a férfiakkal. A férfiaknak pedig úgy tűnik, én nem kellek. Viccesnek tartanak, meg okosnak, de nem vagyok eléggé "standard" széplány. Ezvan. :)
Azt, amit írtok, hogy 1 nőre hajt 30 pasi, nem ronda, nem kövér, tanult nőként én nem tapasztalom- nyilván nem fogom megnyerni a Miss Universe-t, de azért csinos vagyok. (igyekszem kihozni a nem 98%os genetikámból a maximumot)
VISZONT a férfiak nagy része egy bizonyos nőtípust, a tökéletes műhaj,műköröm, kondi,szoli-mancit keresi. Nyilván, őket lehet, hogy fűzi akár 30 pasi is..
Szóval, nem kell itt a nőket "szidni", hogy ejjj, bizony, mi, gonosz némberek csak a tökéletes genetikájú és tökéletes pénztárcájú férfiaknak adunk esélyt..
Őszintén fiúk, ti mikor néztetek körül a "könytároslány", "titkárnő", "könyvmoly", "nem-menő" nőkategóriákban? Na,ugye :)
Kereslet és kínálat nem találkozik. Pontosan, ahogy egyik előző hozzászóló írta.
#14: Az a baj, hogy rengeteg nő ugyanezt elmondja, de nem veszik észre, hogy más is él a közelükben és látja, hogy ez nem így van.
A panaszkodó nő ismerőseim konkrétan bohócot csinálnak magukból. Panaszkodnak, hogy senkinek sem kellenek. Ez egyszerűen nem igaz. Náluk a senkinek sem kellek szöveg egyenlő azzal, hogy senkinek sem kellenek, akit ŐK AKARNAK. Tényleg sorban látom, hogy lány barátaim panaszkodnak és én lazán rávágom, hogy xy közös ismerősünk hogy próbált közeledni. Vagy, hogy előző héten mondták, hogy leszólították őket, facebookon rájuk írtak és hasonlók. A panaszkodás közben ezek az esetek, valahogy kiesnek a memóriájukból! :D Ha meg felhívom a figyelmüket erre, akkor jönnek a sablonszövegek: "De ő nem tetszik" vagy "De az más".
A műcsajokról írt részre bemásolnám a válaszom, csak azt a kérdést már törölték, ahova leírtam, szóval úúújra leírom! :) Szedjük szét a témát:
1, Vannak a srácok, akik próbálkoznak a csajoknál. Szépeknél és átlagosaknál is. Ha nem jön össze, még a legrondább csajoknál is. De nagy átlagban a srácok az átlagos lányokat szeretik. Akik naponta rohangálnak az utcán. Egyszerűek, aranyosak, vonzók.
2, Vannak a reklámok és filmek, amiket a nők néznek. Ott látják, hogy felturbózott csajok vannak és ezek divatosak, ezért azt gondolják, hogy biztos ez kell a pasiknak.
Egy jó tanács: Ha az érdekel, hogy mit akarnak a pasik, akkor menj el velük sörözni és beszélgetni, ne pedig magazinokból próbáld meg kitalálni! :)
(Tesóm pl. könyvtárban szedett fel egy lányt, akivel évekig együtt voltak. Én is szeretek olvasni, szóval előny, ha egy lány is. Volt is ilyen barátnőm.)
"Őszintén fiúk, ti mikor néztetek körül a "könytároslány", "titkárnő", "könyvmoly", "nem-menő" nőkategóriákban? "
Kizárólag ebben a kategóriában nézelődök, és semmibe vesznek, mert nem vagyok egy nagymenő, jóképű flörtgép. Na ugye...
Az én esetemben azért nem megy a társkeresés, mert a kötelezővel ellentétben nekem a tartalom sokkal fontosabb, mint a felszín. Megfontolt vagyok, és a véleményem a világról sem igazán összefoglalható egy pár szavas jól hangzó jelmondatban, ahogy én sem. De mivel mindenki az első benyomás alapján dönt mindenről, nem is szereznek tudomást arról, hogy milyen ember vagyok, nem is érdekel senkit. Az sem zavarja őket, hogy ez mennyiszer végződik csalódásban, csak csinálják tovább. Nem akarnak gondolkodni, nem akarnak odafigyelni, nem akarnak megismerni, hanem minden jöjjön azonnal és könnyedén. Az első nehézségnél dobbantanak, mert úgyis van másik. Ez az én hibám, hogy nem ilyen vagyok, és így nincs meg a közös hang az elsőbenyomás világában.
25/F
14: egy az egyben el tudlak képzelni, előttem látlak, sok ismerősöm van aki teljesen olyan beállítottságú mint te, és el tudnám képzelni, hogy ismerlek és söröztem már veled.
Ezért úgy írok mintha ismernélek és hívlak Annának (nem hiszed el, de kellett 2 percet gondolkoznom, hogy hogy is hívják azt a csajt akinek elképzellek, pedig nemrég találkoztam vele. Ez már elég sokat elmond)
Szóval Anna, azt mondom jófej vagy, semmi extra, de el lehet veled nevetni ha olyan a hangulat. Okosnak is okos vagy, egyetem, munka, értesz ehhez-ahhoz. Kinézetre? Hát elmegy, nem vagy kövér, nincs semmi bajod, de őszintén teljesen átlagos a tested és az arcod is, egy vonásod sincs ami miatt kétszer megnéznének.
Vannak hobbijaid, ezt tudom, vannak érdekes hobbijaid is, részt veszel aktívan szociális körökben, nem ülsz otthon egész nap, még sincs senkid, mégsem kellesz senkinek, senki nem mutat feléd OLYAN érdeklődést. És egy kicsit sajnállak, de ha még szingli is lennék és nem lenne senki sem a közelben, én sem mutatnék feléd ilyen érdeklődést, mert SEMMI sincs ami megfogna benned. Ezt nagyon nehéz megfogalmazni, de nem látok benned egy cseppnyi nőiességet, valamit ami megfog egy pasit. És nem tudom mit ajánljak neked, mert nem akarlak annyira megismerni, hogy tudjak ajánlani valamit is, nem akarok időt rád szánni, hiába vagy jó ember, teljesen átlag vagy. Ha filmben lennénk, akkor te lennél a főszereplő mögötti harmadik statiszta akinek még szöveg sem jut.
Ha tippelhetnék mi lenne az az egy dolog amit változtatnod kellene, hogy felkerülj az emberek radarjára: Passió! Valami iránt, megszállottság, imádat, elkötelezettség. Valaminek a mestere, annyira, hogy ha egy hobbiról/dologról beszélnek, akkor te jussál mindenki eszébe, hogy annak a hobbinak te vagy a koronázatlan királya.
De úgy érzem, hogy bármiben benne vagy, te mindig csak másod-harmad-sokad hegedűs leszel és semmit nem tudsz teljesen elsajátítani.
14 ismét "Anna" ( a 2. nevem amúgy, valóban ez :) )
18-as
Értem, megértem és valahol tök jogos.
Ha férfi lennék én is nyilván az elsőre izgalmasnak tűnő, elérhetetlen, szenvedélyes satöbbi lányokra hajtanék. Mert Wow... !
Viszont az alapvető hiba a rendszeredben az, hogy lehet, a magam hobbijában, érdeklődési körömben bizony mestere vagyok a "tudományomban" csak mivel nem kérkedek vele és te
"...nem tudom mit ajánljak neked, mert nem akarlak annyira megismerni, hogy tudjak ajánlani valamit is, nem akarok időt rád szánni" ..
szóval, nem is vagy hajlandó időt rám szánni, időt arra, hogy megismerj, a "mester-ségemet" soha az életben nem fogod meglátni.
Ez is baj a férfiakkal: mindent tálcán kell nyújtani nekik.
Lehet, az unalmas felszín alatt ( ami megkapargatni véletlenül sem akarsz, mert ehh.. melós lenne, meg első blikkre de uncsi ez a csaj,sőt, nem is az, hanem középszerű..) egy személyes mesterszakács, 100 év múlva idolként emlegetett festő és szexistennő vagyok.
Felszínesség, 18-as a neved :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!