Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Belegondoltatok már abba, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belegondoltatok már abba, ha a nők megfelelően elfogadnák, értékelnék és viszonoznák a rendes férfiak közeledését, akkor egy sokkal békésebb, harmonikusabb világban élnénk?

Figyelt kérdés
Ha nem érzelmi ösztönlények lennének a nők, hanem tudatos "teremtők", mint ezek a rendes férfiak is, akik komoly kapcsolatot szeretnének, elköteleződve, törődően és kitartással partnerük oldalán. De ez egy kib...ott utópia, mert a nők tönkreteszik a rendes férfiakat és emiatt ők kiábrándulnak a világból, egy sokkal kreténebb világ teremtődik így a felgyülemlett romboló energia miatt. Rengeteg olyan férfit ismerek, akik azelőtt teljesen normális gondolkodású, vicces, értelmes férfiak voltak, aztán amikor belefutottak az évek során néhányszor egy-egy érzelmileg instabil, retardált lelkületű és gondolkodó nőbe- aki bár első ízben tökéletes harmóniát testesít meg, idővel mégis kiderül, hogy retardált-, utána teljesen becsavarodtak és kifordultak önmagukból. Ez a nők hibája.
2016. nov. 6. 20:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként miért volna felszínesség az, ha számít a külső valakinek?
2016. nov. 7. 00:39
 22/29 anonim ***** válasza:
83%

Olyan hihetetlen számomra hogy ti mind életben maradtatok eddig. Mindig eszembe jut az ilyen undorító nőutáló kérdéseknél hogy vajon hány hasonló elmebeteg megy el mellettem naponta.

Párom több szívatást kapott a nőktől mint szerintem itt bárki. Igen vele összejöttek a nők hogy meglopják felcsináltassák magukat a "barátaival" stb. Meg van a véleménye a nők egy bizonyos százalékáról. Halkan jegyzem meg nekem is meg van sok nőről a véleményem. De azt is látja hogy ő választott újra és újra szarul és nem gondolja hogy minden nő a férfiak életének tönkretételéért élne.

Ha valakinek neki lenne joga utálni a női nemet mégsem teszi. Vajon nálatok akkor hol is siklott ki a vonat? Ahogy korábban is írták attól hogy valakit bántanak még nem törvényszerű hogy az adott ember is terrorizáljon másokat. Érdemes lenne azon elmerengni hogy a robbantások azért vannak mert szegény abdul családját valaki lemészárolta az iskolai lövöldözések abból fakadnak hogy az adott gyereket bántották a társai stb még lehetne folytatni a sort. Szóval a bántottak ezért dögöljön meg mindenki felfogás nem a harmonikus élet kulcsa. Az hogy nincs szerencséd a nőknél ezer okból adódhat ismerek nem egy srácot akinek nem volt soha szerencséje de mindnek meg van a jól kivehető oka legfeljebb az adott ember nincs tisztában vele és egyik esetben sem a külső az a bizonyos ok.

Ami meg a nők letörő körmét illeti én az egyenlőség híve vagyok épp úgy hordok térkövet meg szekrényt ahogy a párom mosogat vagy főz. szóval le lehet állni a hisztivel.

Most pedig jöhetnek a privátok amiben elküldenek a kedves aranyos pasik az anyámba vagy épp leírják hogy szegény pici ők őket ne bántsam mert nekik már így is rossz. Szép napot.

2016. nov. 7. 10:41
 23/29 A kérdező kommentje:
Álomvilágban éltek nők. Fingotok sincs az életről.
2016. nov. 7. 11:15
 24/29 anonim ***** válasza:
86%
És mégis mi és azok a pasik akik veletek nem értenek egyet vannak (általában) boldog párkapcsolatban. Az tuti hogy el nem cserélném az "álomvilágomat" a tiedre.
2016. nov. 7. 11:18
 25/29 anonim ***** válasza:
82%
Akkor világosíts fel mester! Hisz TE vagy a teremtés koronája.
2016. nov. 7. 12:03
 26/29 anonim ***** válasza:
83%

A pasiknak nincs fogalmuk az életről.

Én a "rendes pasi" női változata vagyok. Kedves, humoros, okos... nem kellettem eddig senkinek. De tudom, hogy az én hibám. Csak én nem verem az asztalt, hogy tessék háztömbnyi fenékkel is szeretni, mert a pasik álnok szemetek, csak a szép, sovány nők kellenek nekik.

De ehhez fel kell nőni.

2016. nov. 7. 12:37
 27/29 anonim ***** válasza:
77%
Én nő vagyok még sem vagyok mind az a szar amit leírtál. És párom is van évek óta...talán az általánosítás sírt bontott most..
2016. nov. 7. 19:24
 28/29 anonim ***** válasza:
89%

"Álomvilágban éltek nők. Fingotok sincs az életről."

Tudom, amit tudok. És én azzal boldog vagyok. Akik fontosak számomra, az a kis kör, azok számítanak, mindenki másra pedig kibszott nagy ívből szarok. :)

Boldog vagyok az életemmel...az hogy te nem, az meg a te bajod. A te nyomorod, nem másé.

Ez a kibszott nagy igazság, ennyit kell tudni az életről.

2016. nov. 7. 20:40
 29/29 anonim ***** válasza:
82%

belegondoltam, és nem értettem egyet.

megjegyzés, ami nem fog tetszeni, de igaz: leszarom a világot. nem vagyok az a fajta ember, aki azért választ pályát magának, hogy emberéleteket mentsen. nem érdekel, hogy neked jó-e. nem is tudom, ki vagy. ha ismernélek, sem azonnal biztos, hogy érdekelne, hogy jó-e neked. nem azonnal lennél a barátom. ha valóban azért rosszabb a világ, mert mi nők elutasítunk, én akkor is ezt csinálnám. magasról leszarom, i kinek jó, főleg neked, én akarok boldog lenni, nem vadidegen rinyáló kisfiúkat boldoggá tenni egy anonim oldalon, ami azért jött létre, hogy olyanokat kérdezz, amit máshol nem mernél, mert te is tudod, hogy ciki. még férfiak előtt sem mernéd ezt megkérdezni, ők is kiröhögnének, de ha igen... én akkor sem fogok másként élni. mindenki szarik a nyomorodra, és a többi itt panaszkodó idiótáéra is.

na, tessék, belegondoltam. remélem, jó volt.

2016. nov. 7. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!