Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belegondoltatok már abba, ha a nők megfelelően elfogadnák, értékelnék és viszonoznák a rendes férfiak közeledését, akkor egy sokkal békésebb, harmonikusabb világban élnénk?
"A normális pasi az, akinek ha nemet mondanak elkezdi ri-bancozni és le k. anyázni a nőket?"
Mondjuk nagyban függ ez attól, hogy hogyan mondanak neki nemet. A sokszor véres rongyként mutogatott kifotózott netes "zaklatások" minimum 80%-a úgy indul, hogy egy teljesen civilizált közeledésre durván és indokolatlanul flegma válasz érkezik. Én nem csodálom, hogy egyeseknél a 168. ilyen után elszakad a cérna.
Kérdezővel maximálisan egyetértek. De akkor nem lenne miről panaszkodniuk a nőknek,főleg a barátnőiknek...
Gondolkodni is illene néha a nőknek,mielőtt rábólint az első helyes szépfiúra,aki egyébként egy bunkó paraszt,de legalább helyesnek született kategória...
Én sem úgy kezdtem,hogy akkor nehezteltem alapból a nőkre,amiért kizárólag az számít náluk,helyesnek születtél-e vagy sem. Ha igen,akkor jó, ha nem,akkor esélyed 0 bármelyik nőnél...
Aztán ahogy teltek az évek,rájöttem erre valós tapasztalatból.Mindig ha elmentünk valamerre kimozdulni,mindig haveroméknak jött össze csaj,akik helyesek.Onnantól teljesen mindegy volt mit mondott vagy csinált a srác,mert tuti befutó volt a csajoknál.
Én meg jó pár másik haverom,akik nem születtünk helyesnek, folyamatos visszautasítások,kinevetések,megalázások. Ezeket kaptuk egész életünkben kb., de kerültek mindig is a nők minket elég rendesen. Pedig mindenkivel,még nemtől függetlenül,kortól függetlenül is mindenkivel alapvetően kedvesek voltunk egész életünkben.
Régebben a nők csontra elkerültek,mostanában van pár akivel haverkodom, de unalmas tőlük is hallgatni a mindennapos nyáladzásukat a leghelyesebb srácokra,akik konkrétan ketten vannak,a másik 200 srác meg mintha nem is létezne náluk.
És a nők így ítélkeznek sajnos,1 mp alatt. Megismerni senkit nem akarnak,nem adnak esélyt sem rá,csakis a legjóképűbb 1-2 embernek. De hozzájuk még oda is mennek puncsolni,meg pitizni kb.,és az összes csaj csak ahhoz a 2 sráchoz megy oda ilyen szándékkal,a többi srác mintha nem is létezne.
És ez egy valós esemény volt,megtörtént,ott voltam,láttam és hallottam mindent.
Ez a szomorú...
En rendes no voltam.Csunyan beleszrt az eletembe egy pasi.Megraztam magam es mentem tovabb,rendesen.
Ajanlom a modszert az altalad emlitett szegeny,szerencsetlen, megtiport ferfiaknak.
A dontes az o kezukben van h mit kezdenek a leckevel...persze joval egyszerubb a komplett masik nemet okolni.
Aki nem birja az elettol kapott pofonokat,az tenyleg jobb ha visszahuzodik az odujaba es nyalogatja a sebeit,de konyorgom ne nyuszitsen mar.Szanalmas.
Belegondoltatok már abba, hogyha nem minden létező dologért a nőket hibáztatnátok és nem lennétek ilyen megkeseredett picsogó kisfiúk, akik folyton bele vannak fulladva a saját önsajnálatukba, akkor egy sokkal békésebb, harmonikusabb világban élnénk?
Könnyű mindig másra mutogatni és mindig mást hibáztatni... Ti is megéritek a penzeteket, inkább el sem kezdem mesélni a "rendes, kedves" srácokoknak mondott pasikkal megélt saját és barátnők által megélt sztorikat, jobban jártok...
Nektek is ugyanúgy számít a külső és ha van 2 csaj, akkor azt választjátok, amelyik jobban néz ki, de nyilván ezt nektek lehet, ti ettől még kib*aszottul rendes pasik vagytok, ugyanezért a nők felszínes, büdös r*ibancok.... Persze értjük.
Nyilvánvalóan azért van tele az utca átlagos, mondom átlagos (!!!) párokkal, mert a nők csak és kizárólag a jóképű alfáknak adnak esélyt.. Hagyjuk már. Rengeteg olyat is látni, ahol a srác kevésbé helyes, mégis tök szép barátnője van. De persze tudom a szlogeneteket, ez egyértelműen hazugság, ilyen nem létezik, ha meg igen is akkor az olyan ritka, mint a fehér holló és az is csak azért van, mert a csávó tuti gazdag, a nők meg ugye kivétel nélkül mind anyagiasak, ezért fordulhat elő ilyesmi. Nem veszitek tényleg észre, hogy milyen mélységesen szánalmasak vagytok??
Azt hiszitek csak kétféle férfi létezik, TI, akik huuu de iszonyatosan nagyon rendesek és kedvesek (holott belül rohadnak, de az már tök8..) illetve az agresszív, bunkó, ámde jóképű srácok. Szerintetek a kettő között nincs is átmenet. Baj van az emeleten, halkan megsúgom!
Hányszor estem pofára pont az ilyen normálisnak és rendesnek mondott pasik miatt...Hogy olyan dolgokat megcsináltak, hogy a pofam leszakadt. Ismerek én nem egy olyan srácot, akik tipikus jóképűek és ezerszer különbek, normalisabbak és emberségesebbek, mint a kedves-rendes társaik.... Meg vagytok savanyodva és az egesz személyiségetek taszító, süt belőle az utálat, mindig mindent mást hibáztattok és még csak észre sem veszitek. Nem kell csodálkozni, ha a kutyának nem kelletek, meg tudom érteni, ha messziről kerül minden nő, hisz kinek van szüksége hisztis kisfiúra?
Talán először magatokba (!!) kéne nézni, mert nem mindig a másik a hibás, csak az az egyszerűbb, ha mást okolunk a saját szerencsétlenségünkért.
Másban a szálkát is, magatokban a gerendát sem tipikus eseti vagytok.. Jár a taps.
"utána teljesen becsavarodtak és kifordultak önmagukból. Ez a nők hibája."
Mi a fene? Ha engem gyerekként vertek, akkor felnőttként én verhetlek téged? A világ azoktól az emberektől rossz, akik feljogosítva érzik magukat, hogy s**ggfejek legyenek, csak mert velük is azok voltak.
9:"Ja, a nők a hibásak mindenért, miattuk vannak gyilkosságok, miattuk dőlt le az ikertorony, miattuk van atomrobbantás, ugye?"
Minden sikeres férfi mögött áll egy nő :) Relativ kinek mi a siker.
Hasonlóan látom én is..amúgy, a Rendszer felfalja önmagát. kb sok minden nőkről szól ma már, nőknek áll a világ, és persze vannak akik szerint nem igy van.. én azok nemtudom hol élnek.. mikor egyértelmüen kivehető dolgokból. Most ez olyan hogy én látok valamit valakitől, az meg még meg is magyarázná nekem hogy mást láttam, még rám erőltetné a néző pontját, hol ott fizikailag láttam. Nevetségesen szánalmas dolgok ezek sajna.. igazságtalan. Én odáig jutott a témában hogy Nőknek megvan minden ami csak kell, minden földi jóság, és ezek a nők még hadakoznak, követelőznek, sajnáltatják magukat hogy milyen sz.r.. holott 5x is összedobhatnának abból a létből egy boldogabb életet. De látom sokan nem akarnak, nem erőltetik meg magukat.. na meg kapni mennyire imádnak add meg uram de máris, de ha nekik kéne megmozdulni tenni is valamiért.. akkor jajj a körme letörik, meg milyen szemét férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!