Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belegondoltatok, hogy mennyire lutri dolog a párkeresés?
Nehéz hosszú távra párt találni,az biztos.Nem tudhatod előre,hogy fog kikosarazni,ha fog,vagy hogy fog megbántani.Arra ma már nem szabad alapozni,hogy örökké együtt leszel az illetővel,mert ma már nem 40 körül van az átlagéletkor,mint az ipari forradalom első hulláma előtt.
2015. júl. 26. 15:52
Bizony-bizony az egész hatalmas szerencse kérdése...
Hát ki határozza meg,hogy kivel fogsz találkozni az utcán ha mész,és megtetszel-e neki vagy sem. Hogy olyat sodor-e az élet a közvetlen környezetedbe,akivel összejöhettek,vagy sem.
Aztán hogy pontosan olyan emberrel találkozz,aki hasonlít hozzád,és olyasmire vágyik,mint amilyen te is vagy mondjuk.
És akkor még amiről te írtál azok csak ezek után jönnek...
Mert az,hogy már megtartsd a kapcsolatot,ahhoz már sokat kell tenni is érte mindkét félnek.
No de odáig el is kellene jutni...
24/F
2015. júl. 26. 15:56
Nincs azzal semmi baj ha egy kapcsolatnak vege, de legalabb addig legyen jo amig mukodik es lehetoleg baratsagban valjatok el. Lehet am igy is ... en mar 3x elvaltam :)
2015. júl. 26. 16:05
4/8 A kérdező kommentje:
3# Talán ez a legkevésbé rossz, ami a szakítást illeti. Amikor mindketten kiszerettek egymásból, de nincs harag. Sőt, belegondolva érdekes lenne egy ilyet átélni.
Amikor tonkremegy egy kapcsolat, persze meg kell probalni helyrehozni, de ha nem megy, nem kell tovabb eroltetni. Komoly serelmeket es mely tuskeket pedig folosleges vegig vinni az egesz eletunkben. Tisztessegesen el kell valni egymastol, nem kell b4szakodni az osztozkodasnal es igy mindenfele lelki defekt nelkul lehet tovabblepni. Azert mert valakit mar nem szeretek, azert nem kell egybol utalni is. Persze szerintem, de nekem mukodik. Eddig mindig talpra tudtam allni es ujra tudtam kezdeni.
2015. júl. 26. 16:18
Persze, hogy lutri. Ha belegondolsz, az egész életed az. Miért pont a párkapcsolat volna kivétel?
Viszont ez a lutrifaktor idővel és önismerettel csökkenthető. Minél jobban tudod, ki vagy és kire vágysz, annál pontosabban tudod, ha a másik fél nem alkalmas arra, hogy hosszútávon a párod legyen. Persze ehhez kell önbizalom is, valamint annak a felismerése, hogy nem kell mindenáron melléd valaki.
2015. júl. 26. 19:13
7/8 A kérdező kommentje:
#6 Most nem azt mondom hogy rá kell stresszelni, de én nem szeretnék egyedül megöregedni.
Engem pont ezért szokott idegesíteni, mikor valaki azt mondja, hogy aki tényleg akarja, meg aki dolgozik érte, annak biztosan lesz párja. Hát, persze, ha jó időben van jó helyen és minden körülmény stimmel, de akinek szerencséje van, annak még tennie se kell érte, más meg kidolgozhatja a belét, tökéletesítheti magát akármeddig, ha egyszerűen nem találkozik azzal a bizonyos emberrel. Ha meg mégis talál valakit, a jó Isten meg nem mondja, hogy a rózsaszín köd után mi lesz, ha pedig nem illenek össze, akkor tehet bármit azért a kapcsolatért, soha nem lesz jó.
2015. júl. 26. 21:03
Kapcsolódó kérdések: