Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Annyi a gondom srácok/csajok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyi a gondom srácok/csajok, hogy nekem szakközéptől kezdve halálra volt itélve ez a csajozásos dolog. Azért nem jött össze, mert nem tetszettem vagy inkább átment nyomulásba. A beszélgetés annyi, hogy fullra elpirulok hogy tudnék túlesni rajta?

Figyelt kérdés
szégyenlős vagyok, félek egy kicsit az emberektől, rosszul itélem meg őket. Személyes beszélgetés az csak pár szó: de előbb-utóbb ugyis bukta lett

#csajozás #szégyenlősség #bukta nőszerzésben
2015. jún. 27. 22:31
 1/8 A kérdező kommentje:

Annyi a gondom srácok/csajok, hogy nekem szakközéptől kezdve halálra volt itélve ez a csajozásos dolog.

Az 1-2 évvel fiatalabbaknál azért nem jött össze, mert nem tetszettem vagy inkább átment nyomulásba, az idősebbeknél az volt (2-3 évvel) hogy "kicsi vagy"

A beszélgetés annyi, hogy fullra elpirulok

Az a helyzet nem tudom hogy külsőre vagy belsőre mennyire felelek meg a hölgyeknek,

hát szégyenlős vagyok, félek egy kicsit az emberektől, rosszul itélem meg őket. (poén az közben csak a stilusuk flegma, és közben kiderül hogy kedvesek)

Személyes beszélgetés az csak pár szó: de előbb-utóbb ugyis bukta lett

Előzmény: édesanyám/apu nagyon elcseszett idegbeteg kioktatós modszere

idegbeteg üvöltözés,ha velami nem tetszik akkor a gyerek cuccait törjük szét modszer - a nevelés az h öldd meg a fiadat!!

12 éves koromba apu engemis öcsémet szijjal, vagy erpőteljesen gyomron vágyon és 2X leköpött minket.

dühödngés rám ragadt.

ergó dettó olyan voltam mint ők. De utána ez lepergett

17-18 éves korom után

Ezek a lelki sérülék ezeket a nehézségeket???

2015. jún. 27. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne félj attól hogy mi lesz a végén, légy önmagad légy merész. a lányoknak a merész pasik jönnek be és ha ez nem megy igyál meg egy felest és menni fog
2015. jún. 27. 22:37
 3/8 anonim ***** válasza:
hogy nézel ki?
2015. jún. 27. 22:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Csakis gyakorlással lehet,meg némi önbizalomnöveléssel.Pl. tükör előttt elgyakorlod,de úgy,hogy el is hiszed,sikerül a dolog.Neten próbálkoztál?
2015. jún. 27. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Rúgj be és csajozz. Ők is emberek, csak nem farkuk van, hanem pinájuk.
2015. jún. 28. 00:35
 6/8 A kérdező kommentje:

a pia nekem nem megy, még akkor se ha kicsiről van szó

:/

2015. jún. 28. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Minden megy, csak akarni kell.
2015. jún. 28. 16:27
 8/8 anonim válasza:
Hetekig depisztem, hogy egy nő se áll velem szóba, aztán buliba jól beb*sztunk haverokkal, aztán olyan csajokkal kavartam akikhez józanul hozzá se mernék szólni. Szóval csak lazán, ne erőlködj, csak csináld ami jól esik, a többit a pia elintézi ;)
2015. júl. 6. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!