Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti is készítetek képernyőfelvételeket beszélgetésekről, amiket elküldtök egy havernak, akivel megbeszélitek hogy mit írjatok vissza meg ilyenek, vagy ez csak ilyen lányos dolog? :D
Nekünk van saját véleményünk, és nem hagyjuk hogy a mi döntéseinket más hozza meg.
22/F
én szoktam, de már nem bízom senkiben lassan :/
22f
ilyenről nem halottam még,de én meg a baráti köröm sem az az aggódós fajta :,D finoman mondva sokat nem varriálunk ilyeneken :D ha nem írok vissza nem gondolkodok csak lusta vagyok...a dolgok egyszerűbbek.
de biztos vannak akik ráizgulnak mit írjanak,ők azt akarják mondani amit hallani akarsz.
Nem szoktam másoknak mutogatni, csak ha valaki durván megsért és nem tudom eldönteni, hogy most én vagyok-e a hülye, vagy az akivel beszélgetek. Ismerkedésnél abszolút senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit írok a másiknak.
2: Ha az vagy akire gondolok, akkor nálad elsősorban az volt a probléma, hogy egy megbízhatatlan carházi vagy. Ha nem ő vagy az, akkor sorry, ne vedd magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!