Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Szoljak vagy hallgassak? Szamit egyatalan valamait a dolog?
Randizgatunk egy lannyal. Mondhatni mar jarunk. Nagyon szerelmes vagyok bele mar elegge regota. Szerencsere most mar van eselyem nala. Problema az hogy csaladom soha nem ismert egy baratnomet se nem is beszelek veluk ilyen dolgokrol. Annyi volt szuleim kerese hogy rendes lanyt valasszak es magyar legyen a lany. En is mindenkepp magyar lanyt szeretnek mert ugy gondoltam nem is tudnak szeretni mast. Elszoktam itelni masokat akiknek nem magyat baratnoje van de o maga az. De viszon vissza nyalt a fagyi. Vegulis ez nem biztos de a mostani baratnom aki remelem egyben az utolso is mert en velem tervezem a jovom lehetseges hogy roma. Meghalt mar regen az apukaja igy ot nem ismerem. Anyukajat es a mamajat ismerem akik biztos hogy magyarok es az occse is az de o neki mas az apja. Na de van a novere akit eddig csak kepen lattam es o picit talan romas de nem teljesen lehet keprol megmondani. Lattam az apjukrol kepet a neten de o nem tudja es o roma. Rajta elegge latszik. Noverenek a gyerekei is romanak latszanak igy kepen. Nem tudom most akkor mivan. Roma lenne a baratnom? Nem akarok erre gondolni sr mert szamomra o nem az ha mrg van benne akkor se. De mi lesz a csaladommal? Egyszer meg kell ismerni a lany egesz csaladjat. Akkor mi lesz? Vegulis csak a novere es a gyerekei a gaz.
Meg attol is felek hogy ha gyerekeink leszmek mert korban mar kozel vagyunk ahoz hogy gyerek legyen. Lehetseges hogy a gyerekeinken vissza utne? Vagy hogy van ez? Nem szertnek rakerdezni mert nem tudnam finoman es elrontani meg nem szertnem mert o nekem nagyon fontos es oszinten szertem. Valaki tud tanacsot adni? Ne torodjek ezzel? Esetleg lehet senki se roma naluk?
Rákérdezhetsz,de ne csodálkozz,ha ezzel meg fogod bántani.
"Őszintén szeretem"
Aha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!