Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért ilyen általános dolog?
Tételezzük fel, hogy van egy lány akit szeretsz, viszonylag ő is imád stb. Aztán valami úton módon kicsit magadba zuhansz és megtörik az egész, kiábrándul belőled.
Tényleg nem létezik olyan dolog hogy 2 ember jóban rosszban együtt van?
Sajnos amióta engem eldobott a lány mert magamba zuhantam egy időre, azóta én összeroppantam, képtelen vagyok ismerkedni.
Én úgy fogalmaznék, hogy nagyon ritka az, ha két ember jóban rosszban együtt van, és segíti/támogatja a másikat.
Amit írsz nem általánosítanám le, hogy fiú-lány "barátságban" jellemző, hanem általánosságban.
Velem pont egy fiú csinálta ezt meg, az utóbbi 3 hónapom rettenetes volt, ô pedig ahelyett, hogy érzelmi támaszt nyújtott volna, folyton bántott és annyit tudott ismételgetni, hogy szedjem össze magam. Nem is fájna annyira ez az egész, ha én nem tartottam volna ki mellette tûzön vízen át.
Szerintem vannak ilyen emberek, akik nem tudnak senkit maguk elé helyezni.
Itt arról beszélek, amikor két ember kölcsönösen szereti egymást, vibrál a levegő, nincs 3. személy egyik szemében sem, aki nyomult azt automatán lerázza mindkét fél, ugyanakkor mihelyst az egyik összeborul, a másik kezd kiábrándulni a belőled.
Ilyenkor van még egy erős sajnálat és egyben szégyenérzet is feléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!