Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek vannak furcsa dolgok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek vannak furcsa dolgok, amiket figyelembe vesztek párválasztásnál?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor leírnátok, hogy mik ezek?
2016. nov. 6. 06:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
Mi az a harinaci?
2016. nov. 6. 10:55
 12/22 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Harisnyanadrág a "harinaci"...
2016. nov. 6. 11:05
 13/22 anonim ***** válasza:

Szemüveg, társasjáték, sportosság.

Ha egy lány szemüveges az nálam hatalmas előny, ha el lehet vele menni mozogni (akár sport, akár csak egy kirándulás, vizitúra) az is.

Ha még társasjátékozni is szeret akkor tökéletes :) Itt nem is csak magán a játékon van a hangsúly, de sok felnőtt le sem ül ilyen hobbik mellé, elveszíti teljesen a játékos énjét, és ez az élet minden területén megmutatkozik, a humortól a kommunikáción át.

2016. nov. 6. 11:17
 14/22 anonim ***** válasza:
42%
Introvertált legyen, utálja a meleget meg a nyaralást, szeresse az állatokat, nem híve a családi összejöveteleknek, elfogad engem a hülye szokásaimmal együtt - nem kell partnernek lennie bennük, de szólogasson be miattuk. Ezek a legfontosabbak, ha valamelyik hiányzik, akkor mindkettőnk érdekében felfüggesztésre kerül az ismerkedés. Elsőre abszurd dolgoknak tűnhetnek, de ezek tényleg elengedhetetlen dolgok ahhoz, hogy tartós kapcsolatot tudjak kialakítani valakivel. Meg aztán ott vannak még a hétköznapi elvárások is, hogy ne dohányozzon, mértékkel igyon, megbízható legyen és hűgéses. Ha valami baja van velem, akkor azt normálisan hozza a tudtomra, ne leordítva vagy hisztizve. A szexben domináns legyen és durva, a hétköznapi életben meg normális.
2016. nov. 6. 11:37
 15/22 anonim ***** válasza:

Hát 14:es te aztán jó összetett személyiségű párt keresel, egy pszichológia PHD-t lehetne írni arról az emberről, akiről a leírásod szól :D

(férfi vagy nő vagy?)

2016. nov. 6. 11:46
 16/22 anonim ***** válasza:
Szeresse a természetet, lehessen vele kirándulni , természetfilmeket nézni és szeresse és tisztelje az állatokat.(vagyis nem csak elviseli)Nekem ez volt az egyetlen fontos dilim szerencsére már megtaláltam a hozzám illőt. De volt pár sikertelen randim régen emiatt,mert amikor rákérdeztem szereti -e az állatokat és jött a szájhúzogatás ,hogy "hát végül is igen,de csak kertben" már tudtam,hogy semmi keresnivalónk egymás mellett és onnantól csak kínlódtam a randin,nem érdekelt tovább az illető.
2016. nov. 6. 12:17
 17/22 anonim ***** válasza:

#15 Nő vagyok. Tudom, hogy elég érdekes dolgokat várok el, nem véletlenül nincs senkim. :D

De annak sem látom értelmét, hogy egy olyan férfival legyek együtt, aki a felsorolt dolgoknak nem felel meg.

Most most, hogy visszaolvastam a válaszom, észrevettem, hogy kimaradt egy szó, szóval NE szólogasson be a hülye szokásaim miatt.

2016. nov. 6. 12:20
 18/22 anonim ***** válasza:

Tudod, van az, amikor megkérdezed a másiktól, hogy ha lehetne egy szuperképessége, akkor mi lenne az?

Na, nekem az fontos, hogy a válasza NE a gondolatolvasás legyen.

2016. nov. 6. 12:54
 19/22 anonim ***** válasza:

17es: ez egy anonim oldal, most már tényleg elárulhatnád, hogy amellett, hogy az illetőnek ilyen komplex személyiségnek kell megfelelnie, még mi az ami miatt viszont "nem szólogathat" be, és el kell viselnie :)

Komolyan, ne értsd félre, de marha kíváncsi vagyok :)

2016. nov. 6. 13:51
 20/22 anonim ***** válasza:

'Introvertált legyen, utálja a meleget meg a nyaralást, szeresse az állatokat, nem híve a családi összejöveteleknek, elfogad engem a hülye szokásaimmal együtt'

- idáig teljesen egyetrétek a 11:37-essel! Viszont az én páromban ne legyen semmilyen ösztönös szexuális agresszivitás, undorodjon minden durvaságtól ami a szexszel és a nőkkel kapcsolatban szóba kerülhet. És nem, havonta vagy évente egyszer se akarjon jól megrakni meg ilyen hülyeségeket. Sajnos szerintem ilyen férfi nem létezik. :( xD

Emellett legyen elfogadó más népekkel, kultúrákkal, mindenféle szexuális orientációval, egyetlen morzsája se legyen benne hímsovinizmusnak, sőt akár feminista is lehet. Ne dohányozzon, ne igyon - bár ez inkább alap...

2016. nov. 6. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!