Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek vannak furcsa dolgok, amiket figyelembe vesztek párválasztásnál?
Szemüveg, társasjáték, sportosság.
Ha egy lány szemüveges az nálam hatalmas előny, ha el lehet vele menni mozogni (akár sport, akár csak egy kirándulás, vizitúra) az is.
Ha még társasjátékozni is szeret akkor tökéletes :) Itt nem is csak magán a játékon van a hangsúly, de sok felnőtt le sem ül ilyen hobbik mellé, elveszíti teljesen a játékos énjét, és ez az élet minden területén megmutatkozik, a humortól a kommunikáción át.
Hát 14:es te aztán jó összetett személyiségű párt keresel, egy pszichológia PHD-t lehetne írni arról az emberről, akiről a leírásod szól :D
(férfi vagy nő vagy?)
#15 Nő vagyok. Tudom, hogy elég érdekes dolgokat várok el, nem véletlenül nincs senkim. :D
De annak sem látom értelmét, hogy egy olyan férfival legyek együtt, aki a felsorolt dolgoknak nem felel meg.
Most most, hogy visszaolvastam a válaszom, észrevettem, hogy kimaradt egy szó, szóval NE szólogasson be a hülye szokásaim miatt.
Tudod, van az, amikor megkérdezed a másiktól, hogy ha lehetne egy szuperképessége, akkor mi lenne az?
Na, nekem az fontos, hogy a válasza NE a gondolatolvasás legyen.
17es: ez egy anonim oldal, most már tényleg elárulhatnád, hogy amellett, hogy az illetőnek ilyen komplex személyiségnek kell megfelelnie, még mi az ami miatt viszont "nem szólogathat" be, és el kell viselnie :)
Komolyan, ne értsd félre, de marha kíváncsi vagyok :)
'Introvertált legyen, utálja a meleget meg a nyaralást, szeresse az állatokat, nem híve a családi összejöveteleknek, elfogad engem a hülye szokásaimmal együtt'
- idáig teljesen egyetrétek a 11:37-essel! Viszont az én páromban ne legyen semmilyen ösztönös szexuális agresszivitás, undorodjon minden durvaságtól ami a szexszel és a nőkkel kapcsolatban szóba kerülhet. És nem, havonta vagy évente egyszer se akarjon jól megrakni meg ilyen hülyeségeket. Sajnos szerintem ilyen férfi nem létezik. :( xD
Emellett legyen elfogadó más népekkel, kultúrákkal, mindenféle szexuális orientációval, egyetlen morzsája se legyen benne hímsovinizmusnak, sőt akár feminista is lehet. Ne dohányozzon, ne igyon - bár ez inkább alap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!