Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek furcsa látvány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek furcsa látvány, ha a lány vaskosabb a pasijánál?

Figyelt kérdés
Randizok most egy sráccal, és ő nagyon vékony. Én sem vagyok kövér, de formásabb alakom van, kerek fenék, izmos comb. Szerintetek ez gáz? Nekem nem jönnek be a kigyúrt pasik.
2016. okt. 22. 22:29
1 2
 1/11 b95 ***** válasza:
44%

Már miért lenne furcsa? :D

Mondjuk nekem pont az olyasmi alkat jön be, amiket magadról írtál :)

21/F

2016. okt. 22. 22:32
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
nem
2016. okt. 22. 22:45
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
hát nézd, ha csak ennyi a gond akk etesd meg a pasit és változni fog :D persze később ha esetleg összejöttök x)
2016. okt. 22. 23:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik, hogy vékony. :D És amúgy csomót eszik. xd
2016. okt. 22. 23:08
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Ennyi? Én nem egy sportgiliszta pasit láttam tök duci csajjal...még alacsonyabbak is talán...fura. De ha nekik így jó....
2016. okt. 22. 23:23
 6/11 anonim ***** válasza:
61%
Kit érdekel, hogy milyen látvány? Miért számít ez?
2016. okt. 22. 23:35
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
Nekem fura lenne, ha a párom lenne a vékonyabb, de így kívülről, ha látnálak titeket, szerintem fel se fognám, annyira lényegtelen... :)
2016. okt. 23. 00:28
 8/11 anonim ***** válasza:
61%

Vannak ilyen párok az ismeretségi körömben(van olyan is ahol a lány szimplán duci), egyáltalán nem furcsa.

Egyetlen egyszer tartottam szokatlannak, akkor a lánynak sajnos nagyon ormótlan alkata volt, rajta akkor is elcsodálkoztam volna, ha egyedül mászkál.

2016. okt. 23. 02:47
 9/11 anonim ***** válasza:
61%
ez nekem is eszembe jutott már. de aztán rájöttem, hogy még soha nem gondoltam senkit furának emiatt, mégcsak meg se jegyeztem magamban, úgyhogy talán nekem se kéne emiatt aggódni.
2016. okt. 23. 03:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem fura, engem biztos nem érdekelne.

Viszont, hallottam már olyat és itt is.olvastam hogy a lány egy idő után tehénnek érezte magát a vékonyka fiúja mellett. De szerintem ez egyéni szocprobléma, és csak ezért ne utasítsd vissza a fiút. Sok boldogságot nektek.

2016. okt. 23. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!