Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek furcsa látvány, ha a lány vaskosabb a pasijánál?
Figyelt kérdés
Randizok most egy sráccal, és ő nagyon vékony. Én sem vagyok kövér, de formásabb alakom van, kerek fenék, izmos comb. Szerintetek ez gáz? Nekem nem jönnek be a kigyúrt pasik.2016. okt. 22. 22:29
1/11 b95 válasza:
Már miért lenne furcsa? :D
Mondjuk nekem pont az olyasmi alkat jön be, amiket magadról írtál :)
21/F
3/11 anonim válasza:
hát nézd, ha csak ennyi a gond akk etesd meg a pasit és változni fog :D persze később ha esetleg összejöttök x)
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik, hogy vékony. :D És amúgy csomót eszik. xd
2016. okt. 22. 23:08
5/11 anonim válasza:
Ennyi? Én nem egy sportgiliszta pasit láttam tök duci csajjal...még alacsonyabbak is talán...fura. De ha nekik így jó....
6/11 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy milyen látvány? Miért számít ez?
7/11 anonim válasza:
Nekem fura lenne, ha a párom lenne a vékonyabb, de így kívülről, ha látnálak titeket, szerintem fel se fognám, annyira lényegtelen... :)
8/11 anonim válasza:
Vannak ilyen párok az ismeretségi körömben(van olyan is ahol a lány szimplán duci), egyáltalán nem furcsa.
Egyetlen egyszer tartottam szokatlannak, akkor a lánynak sajnos nagyon ormótlan alkata volt, rajta akkor is elcsodálkoztam volna, ha egyedül mászkál.
9/11 anonim válasza:
ez nekem is eszembe jutott már. de aztán rájöttem, hogy még soha nem gondoltam senkit furának emiatt, mégcsak meg se jegyeztem magamban, úgyhogy talán nekem se kéne emiatt aggódni.
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem fura, engem biztos nem érdekelne.
Viszont, hallottam már olyat és itt is.olvastam hogy a lány egy idő után tehénnek érezte magát a vékonyka fiúja mellett. De szerintem ez egyéni szocprobléma, és csak ezért ne utasítsd vissza a fiút. Sok boldogságot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!