Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehetetlen az önbizalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetetlen az önbizalom hiányból és a gátlásosságból magabiztos pasivá válni? Valakinek sikerült már? Miért vagyok ilyen béna a nőknél?

Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 21:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Igen, számodra gusztustalan az, ami normális és természetes kellene, hogy legyen, vagyis egy erőt és tekintélyt parancsoló férfitest. Csak nem kishitűségből, mert lusta vagy sportolni?

A hozzászólásom érdemi részére az edzés testi és mentális előnyeivel kapcsolatban természetesen nem válaszoltál, valószínűleg a linkelt cikket sem olvastad el, csak a "drámázásra" reagáltál érzelmi felindulással és nulla logikával, ebből is gyanús, hogy nő vagy.

2016. nov. 5. 15:24
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

"Erőt és tekintélyt parancsoló férfitest."

Te most frankón röhögtetsz? Ki a fenének kell "erőt és tekintélyt parancsoló" ffitest?? Mi vagy te egy vadállat?? Sürge kezeltesd magad picinyre zsugorodott agyacskáddal. Menj vissza barlangodba az őskorba, oda való vagy. MÉg egy bunkósbotot a kezedbe is el tudok képzelni! Sajna másra nem vagy alkalmas :( Szegénykém :(

Te komplett idióta vagy! Szerinted mindenkinek az az álma vágya, hogy kondi béla legyen izomagyúkám?? Idd csak a műanyag turmixjaidat, és ne felejts el félóránként fingani!

Ki a szarnak számít, hogy nő vagy férfi vagyok szerinted? Ha nő vagyok akkor már nem is létezik olyan, hogy hányást kapok a gyúrt ocsmány Janiktól? Hányingert! Érted? Ha meg pasi, akkor meg azt nem tudod elképzelni, hogy nem akar mindenki olyan randa dög lenni, mint te! Akár férfi lennék, akár nő, bottal se piszkálnálak meg!!!!

2016. nov. 5. 15:32
 13/22 anonim ***** válasza:
15%
Még valami. Azért, mert nagydarab köcsögre gyúrod magadat, attól még senki nem fog tőled megijedni!!! Csak még jobban kijön rajtad az erőlködés és a kisebbségi komplexus a megalomániáddal, hogy egyszer végre valaki veled is foglalkozzon! Azon kívül egy jót röhögünk rajtad, mert tisztára szánni való vagy.
2016. nov. 5. 15:36
 14/22 anonim ***** válasza:

Oké, szerintem ne fossuk még jobban tele a kérdező topicját. Főleg, hogy egyáltalán nem vagyok kétbites izomagy (egyelőre még izmos sem), de az edzéstől jobban érzem magam a bőrömben, több az önbizalmam és mentálisan is összeszedettebb vagyok, javult a koncentrációs készségem (igen, néha könyveket is szoktam a kezembe venni, sőt még meditálni is :D).

Egyébként rájöttem, mi a problémád az edzéssel, összekevered ezt:

[link]

Ezzel:

[link]

2016. nov. 5. 15:38
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Tévedsz kishaver. Nem keverek össze semmit semmivel. Pontosan tudom, hogy milyen fokozatok vannak. De annyira vagy mentálisan összeszedett, hogy nem tudod felfogni a sokadik alkalommal se, hogy egyáltalán nem tetszik semmilyen általad idálisnak tartott "izmos" férfitest.

Nehéz felfogni és megérteni, hogy van olyan ember még a földön, akinek ez egyáltalán nem jön be???

2016. nov. 5. 15:44
 16/22 anonim ***** válasza:

Lehet, valóban kicsit elragadtattam magam, de neked is legalább ugyanilyen nehéz felfogni, hogy nem csak (sőt, elsősorban nem) az izmok miatt javasolják a kérdezőhöz hasonló gátlásos férfiaknak az edzést, hanem mert célokat és sikerélményt ad, megtanít küzdeni, elviselni a fájdalmat, stb. PLUSZ mellé lesz egy sportos, egészséges, erős teste is, ami azért nem elhanyagolható tényező. Nyilván, ha valaki jobban szeret küzdősportolni, futni, úszni, street workoutolni stb., akkor csinálj azt.

Legalább ebben egyetérthetünk?

2016. nov. 5. 15:47
 17/22 anonim ***** válasza:

Miért kell mindenkit erre a f..osss alakzatra bíztatni?? Hogy mindenki rohangáljon a konditerembe, és legyen olyan?? A csapból is ez folyik! Egyszerűen hááányok tőle, nem tudom szebben és jobban megfogalmazni 20 hozzászóláson keresztül se, hogy nekem ne akarja ezt az "alakzatot", "izét" a torkomon ledugni senki!

Igen nő vagyok b..szki, és NEM TETSZIK!!

Van ilyen! Fogadd el végre!

Normális embereket akarok végre lááááááátni!!! Ezt miért nem tudtad eddig is a felfogni?! Állítólag sokat fejlődött a mentális képességed, hát nem látszik! Kb. a huszadik alkalommal se érted meg!

2016. nov. 5. 15:57
 18/22 anonim ***** válasza:

"Hogy mindenki rohangáljon a konditerembe, és legyen olyan??"

Az előző hozzászólásom átment? :) Tudod, célokról, kitartásról, stb.

2016. nov. 5. 15:59
 19/22 anonim ***** válasza:

Legalább abban. Igen. Az előzőt még az előzőre írtam, mert annyira rá akarod erőszakolni másra, hogy milyen férfialakzat tetsszen neki, és nem akarod elfogadni, hogy van olyan, akinek egy nemhogy egyáltalán, de minimálisan se jön be, mert hánynia kell.

Ok. De, ha nincs ilyen ronda férfitest amihez kondiba kell járni, hanem csak simán "átlagos", akkor az jöhet. Jöhet mellé a másfajta sport is, amiket már említettél, mert azok a küzdésről és kitartásról is szólhatnak.

2016. nov. 5. 16:00
 20/22 anonim ***** válasza:
Csak a kondizó TEST nem kell, köszi. Az semmiképp se.
2016. nov. 5. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!