Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetetlen az önbizalom hiányból és a gátlásosságból magabiztos pasivá válni? Valakinek sikerült már? Miért vagyok ilyen béna a nőknél?
Ismerek önbizalom hiányos és gátlásos pasit. Azt látom, hogy sehonnét sem kap pozitív megerősítést és igazán senki sem kíváncsi rá. Őszintén szólva, nem lennék a helyében. Az önbizalomhoz, pedig kőkeményen kell pozitív megerősítés, hogy tudjon miből építkezni az ember.
Igazából egy nagy szerelem, egy támogató csajjal talán érne valamit. Más nem hiszem. Meg a gyúrás, azzal lehet sikerélményt szerezni, ha túljut az ember az első fél éven.
Egyáltalán nem lehetetlen.
Önbizalmat sikerélményekkel tudsz építeni, az életed bármely területén. Akinek van önbizalma, az magabiztos is.
Előző gratulálok a "sikerélményedhez".
Akkor tehát levitted az igényeidet a lehető legmélyebbre, és mivel ettől a repedt k-tól lett egy hamis "sikerélményed", ezért most a repedt k-kat fogod alapul venni, mint esélyeket. Hát ehhez tényleg csak gratulálni tudok!
De tudod mit?
Maradj is meg azon a szinten légyszíves. Azt kívánom neked tiszta szívedből, hogy ha erre voltál képes, és egy hamis illúzió tartott életben, mely szerint egy k, aki tudod mindenkivel a Föld nevű bolygón, így neked sose jusson értelmes, normális, kedves nő.....
Csakis ilyenek!
"Gyúrás... Mindjárt elhányom magam! Pont az ilyenektől menekülök én. Kérdező nehogy elhidd :)))"
Miért is? Ha fejlődik benne, az sikerélményt ad neki, célokat tűz ki, folyamatosan túllép a saját korlátain és rájön, hogy ami nemrég még lehetetlennek tűnt, azt némi gyakorlással könnyedén megcsinálhatja.
Javaslom ezt az írást (bár ha feminista nő vagy, aki szerint egy férfinek szégyellnie kellene a testi és mentális erejét, akkor csak még jobban hányni fogsz tőle :D)
Tudod te mit jelent az, hogy feminista? Szerintem nem. Tudod te egyáltalán, hogy én feminista vagyok, vagy nem? Mert szerintem azt meg pláne nem. Alaposan mellélőttél vele. Látod? Hiába eddzel, olyan buta és előítéletes tévképzetes paranoiás vagy, aki senkinek se kell.
Miért mondtam az előzőt? Na vajon miért? Lehet találgatni iq-huszár..Talán azért, mert nem tetszik és gusztustalannak tartom?! Nehéz volt megfejteni igaz?
"bár ha feminista nő vagy, aki szerint egy férfinek szégyellnie kellene a testi és mentális erejét"
Ajaj...Meg vagy te zavarodva! Mi ez a zavarodott zűrös moslék? Te normális vagy?? Ez meg mi? Hol láttál te ilyet te üldözési mániás paranojka? Te komolyan beteg vagy.
(mellesleg nem vagyok femi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!