Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek egy katonával?
Kapcsolatba ereszkednétek egy férfivel, aki a hivatásából kifolyólag csak hétvégente van otthon, van, hogy vezénylés miatt hetekig nem látjátok, és szélsőséges esetben akár fél év külszolgálatra is elmarhatják tőletek? Ellenben az illető türelmes, tiszteli a nőket, és az Istenért sem hagyna el titeket. Tények kellenek, nem vígasz. Hitegettek már "én megvárnálak" dumákkal eleget. Válaszokat köszönöm!
Huszonéves fiú
nem, mert nekem olyan pár kell, aki foglalkozik velem, nem csak hétvégén, pláne én hétvégén mindig dolgozok
bármilyen jó pasi, ha elmegy fél évre én ugyan nem várom meg
ráadásul nem a huszonévesek között keresek párt
Én szintén fiú vagyok és a honvédségbe készülök, így a túlsó oldalról pár gondolat.
Bennem is fölmerült már gyakran a barátnő kérdése, de mindig kioltottam magamban. Aki katonának jelentkezik, az a hazának szenteli az életét, aki házasodik; ő a feleségének (extrém esetben férjének, mert ugye nem egy nő katona van...).
Azt is nehéz elképzelni, hogy amíg Xhonvéd mondjuk egy fél éves misszión van, addig a felesége nem csalja meg senkivel. Persze ez már személy kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!