Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy katonával?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi vonz benne titeket, illetve, ha nem, miért nem? Utóbbinál gondolok arra, hogy például zavaró tényező-e az, hogy a katonák a munkájukért élnek? Tehát bármikor behívhatják őket és pl. ritkán találkoztok emiatt.2015. aug. 2. 20:29
1/8 anonim válasza:
Én elkerülném a katonákat, mert ha komolyabbra fordulna a dolog, és behívnák olyan helyre ahol meg is halhat akár, a fájdalom elviselhetetlen lenne.
2/8 anonim válasza:
Ha megszeretném, biztos nem nézném, hogy épp katona, de fenn tartásaim lennének. Eleve nem szeretem az agressziót (tudom nem minden katona öl embert). Meg a sok távollétet se tolerálnám jól.
3/8 Mumusan válasza:
Nem, mert egyedül nevelhetném a gyerekét, mivel sokat van távol.
5/8 anonim válasza:
Ha megkedvelek valakit, akkor nem számít a foglalkozása.
6/8 anonim válasza:
Nem. Elutasítom az agressziót és a gyilkolást teljes mértékben, egy katona ezt elfogadja. Pacifista vagyok. Nem tekintem az olyan lényeket embereknek, akik szerint az erőszak és mások életének kioltása bármivel is indokolható, helyes cselekedet.
7/8 anonim válasza:
Nem, tartósan nem. Nem az utolsó által említett okok miatt, hanem azért, amit leírtál a kérdésedben. Én nem tudnék olyan élettárs6feleség lenni, aki csak néhanapján látja a kedvesét.
8/8 anonim válasza:
Igen.
Ha megegyezik az értékrendünk és célunk az életben (pl.:gyermek vállalása) akkor nem látom okát,hogy miért ne lehetne.Nem minden katona,de a legtöbb olyan tulajdonságokkal rendelkezik ami becsülendő (elkötelezettség,hűség,...) és amik egy párkapcsolatban is elengedhetetlenek szerintem.
(6os válasza finoman fogalmazva is eléggé szélsőséges és naiv...)
Még mielőtt lepontoznátok (amit mindenki nyugodtan megtehet) ez csak az én véleményem.
19/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!