Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek egy katonával?
Kapcsolatba ereszkednétek egy férfivel, aki a hivatásából kifolyólag csak hétvégente van otthon, van, hogy vezénylés miatt hetekig nem látjátok, és szélsőséges esetben akár fél év külszolgálatra is elmarhatják tőletek? Ellenben az illető türelmes, tiszteli a nőket, és az Istenért sem hagyna el titeket. Tények kellenek, nem vígasz. Hitegettek már "én megvárnálak" dumákkal eleget. Válaszokat köszönöm!
Huszonéves fiú
Igen összejönnék, amennyiben szeretjük egymást és:
- ő sem csal meg engem (ugye ez nem egyenlő azzal, hogy nem hagy el), akkor sem fél évig nem találkozunk (és ezzel lenne a probléma, mert ez nem nagyon lehet leellenőrizni)
- a veszélyes munka okozta lehetséges lelki sérülés nem válik veszélyessé rám nézve
- ha a férfias, szabályos, konzervatív munka ellenére modern a férfi, és nem gondolja, hogy nekem az a dolgom, hogy főzzek, mossak, takarítsak, gyereket neveljek, kiszolgáljam...
Amúgy még kifejezetten érdekel is ez a hivatás. De olyan tulajdonságok is közrejátszanak ebben, amik lehet, hogy alapból nem tetszenének az illetőnek. Pl, introvertált vagyok, szeretek egyedül lenni (ezért ugye nem olyan nagy baj ha nincs mindig velem), nem csak azért várnám meg mert etikus vagyok hanem azért mert nincs olyan nagy igényem a szexre. Szóval a végén inkább az lenne a kérdés, hogy ő összejönne-e velem. xD Ha mondjuk hazajön végleg, lehet utána már nem tetszene neki annyira az, ami miatt jó voltam amikor még dolgozott... De hát véleményem szerint önzőség lenne elvárni, hogy minden egyes helyzetben tökéletes legyen valaki. Az előnyökkel együtt a hátrányokat is el kell fogadni. Nos ezek a tények és nem a mézes máz. :D
Nehéz kérdés. Ha nagyon szeretem a férfit, akkor valószínűleg belemennék abba, hogy próbáljuk meg, aztán meglátjuk, hogy működik-e. Tehát adnék esélyt, de ha lelkileg túl megrázó lenne számomra, inkább lenne negatív kihatással rám mintsem pozitívval, akkor inkább kilépnék belőle - nyilván közös, őszinte megbeszélés után.
20/L
Én nem, bocsi.
Nem a találkozás miatt, hanem mert nem lennék olyannal együtt, akiről bármikor megkaphatnám a hírt, hogy többé ne várjam.
Meatpuppet.
Bocsi, de nem.
Azért ne add fel, rengetegen belemennének, bár a párkapcsolatba ereszkedést én sem értem. :D
Nem, nekem nem menne.
Nem vagyok önző, egyszerűen csak nem akarok tudatlanságban élni, nem akarok hetekig nélküle lenni, mert nagyon hiányozna, nélküle feküdni és kelni, nem akarok sírni, sírni és sírni, eleve érzékeny vagyok, és még sorolhatnám.
Depresszióba sodornám magam, így inkább kihagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!