Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek olyan pasival aki ölt már embert, de letöltötte már a büntetését és megbánta amit tett?
Kösz inkább nem.
Nem akarok attól rettegni,hogy mikor öl meg engem ha eldurran az agya vagy épp a gyerekeinket.(ha lenne)
Semmilyen börtöntöltelékkel nem jönnék össze! Nem kell odáig süllyednem, mindig találtam eddig is normális, rendes férfit.
Egy gyilkossal meg pláne nem! Az, hogy már leülte a büntetését, nem az ő érdeme, hanem a rendőrségé meg a bíróságé.
Amerikában lehet, hogy önvédelemért nem ült volna: de ha szándékosan ölt, nem is szabadul ki pár év múlva!
Hány éves egyébként? 40? Mert így is guggolt azért pár évet. Ha meg már fiatalon eljut oda, hogy embert öl és megjárta a börtönt, akkor sose lesz belőle normális ember, pár évente vissza fog kerülni. Ott szocializálódott a rabok között, neki az a normális, ha valaki rabolni megy vagy a szomszédtól lop.
Vagy embert öl, ha mérges.
Szerencsére nem vagyok olyan elkeseredett helyzetben, hogy börtönből szabadultak között kelljen keresgélnem párt.
Nem, akármiért is ült börtönben, akár sikkasztás, kocsilopás, bolti lopás, akkor sem jönnék vele össze, a gyilkosság meg aztán főleg kizáró ok. Az értékrendembe sem fér bele és egyébként is egyetértek az egyik válaszolóval, a börtönben töltött évek erősen tudták torzítani a személyiségét. Az meg nem sokat segít se a halottnak, se a halott családjának, de nekem sem, ha megbánta, amit tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!