Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők. Összejönnétek egy alkoholistával?
Egy olyan ember mellett nem lenne jövőm. Általában az ilyen embereknek semmi életcéljuk. Egy nagy csalódás érte őket az életben, és emiatt nem tudnak továbblépni. Abszolút nem veszem őket férfi számba. Csak lenézek rájuk. Szóval a válaszom egyértelműen a "nem".
37/L
Nem, tegye tönkre nyugodtan az életét, de egyedül, velem ne.
Majd ha megunta és elment elvonóra, esetleg utána beszélgethetünk.
(#1-es 37 éves lány?? :D)
Ki van zárva!
Az alkoholizmus egy pótcselekvés. Hatalmas lelki bajai vannak az ilyen embereknek, és nem akarom megtudni sem, hogy mik azok, pláne nem pátyolgatni-kigyógyítani. Menjen az ilyen orvoshoz/pszichológushoz!
Nem, a nagymamától annyit hallottam arról, hogy az ő apja alkolista volt, hogy inkább kihagyom. Amúgy is folymatos konfliktus forrás lenne.
A mostani barátom már majdnem leszokott teljesen. Pedig csak a haveri sörözéseken ivott, és nem direkt csináltam.
Az utcánkba lakik egy nő. Éjszakánként szokott részegen üvöltözni odakint. Szerintem neki nem probléma, főleg, ha fizeti az italt a férfi. Én támogatnám is, hogy a pasihoz költözzön és ne nekem obégasson.
Igaz egyszer le akart húzni pár száz forintra. Egy foga volt és mondta, hogy terhes. Lehet van valakije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!