Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az igazságtalanság?

Figyelt kérdés
Mi az hogy egy férfi elmehet prostihoz, egy nő meg nem? És ez nem is beszédtéma. Miért nincsenek férfi prostik? MIÉRT? Mi ennek az oka? Nézzetek hülyének, de magyarázat KELL!
2016. nov. 1. 18:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
vannak férfiprostik is, bármelyik nő elmehet
2016. nov. 1. 20:11
 12/14 anonim ***** válasza:

:O :O

Hát én megnéztem a belinkelt oldalt...

Egyik sem tetszik!

Akkor inkább várok még vagy ezer évig arra a pasira, aki igazán tetszik.

Arról meg nem is beszélve, hogy ezek alá én nyugodt szívvel én nem feküdnék, ki tudja mit szed össze az ember lánya.

2016. nov. 1. 20:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Valami random fszt találhatnak maguknak a nők bármikor, de olyat, aki rendesen ki is elégíti őket, illetve szabadon kiélhetik vele a perverzióikat, már kevésbé, ezért vannak a dzsigolók.
2016. nov. 1. 20:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy nő bármikor kaphat szexet ingyen. Igen, az öreg is, és a csúnya is. Egyébként vannak férfi prostik.
2016. nov. 1. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!