Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nem először megütött, elhagytam, erre én vagyok a szajha? Miért kell ennyire igazságtalannak lenni?
Jól tetted, örülök hogy mertél lépni és elhagyni, sajnos nehéz helyzet, de jól döntöttél. A többiekkel meg ne törődj, nem ők voltak a kapcsolatban, nem az ő életük.
24/L
Örülök, hogy mertél lépni!
Igaz, nem ismerjük a teljes sztorit, de nőt ütni mégsem kéne!
Azok akik ezek után elfordulnak tőled, azok nem voltak a barátaidat.. ha nekik elég volt, hogy egyoldalúan hallják a "történeteiteket" azok meg is érdemlik, hogy kikerülj az életükből!
"Semmit?" :-)
De akkor miért ütött meg? Mi vezetett odáig, hogy bántson?
A jelző, amivel illettek téged, hogy került elő? Csak nem megcsaltad?
Nem mindenki bunkó, aki nem neked ad igazat.
De jó helyen jársz, itt mindenki, vakon neked fog igazat adni, és a férjedet fogja szidni velem együtt.
De mégis mire mész az "igazaddal?" Mit vársz tőle?
Ne foglalkozz az emberekkel, mert nem érdemes. Aki mégis érdemes rá, azt úgyis észreveszed.
Sajnos a mai Magyarország nem éppen az összetartásról, szolidaritásról, megértésről és jóindulatról híres.
Mindenki gáncsol, kritizál mindenkit, örülnek az emberek a mások keserűségének, és bajainak. Nagyon kevés a kivétel.
Sajnos az elmúlt évek gyűlöletkampányai még jobban kihozták ezt az emberekből.
ma 22:22
Egyetlen válaszodból leszűrtem, hogy nincs életed, és az elcseszettséged miatt a nőket hibáztatod. Szánalmas vagy barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!