Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túl prűd vagy már "minden" nő szajha?
Jó tudom hogy nem minden nő az...
DE hihetetlen h azt látom h az értelmes céltudatos pasik akik igényesek is mind foglaltak.
Akik meg a "normális" kategóriába tartoznak lásd. kedves, vicces, átlagos, nem túl jó faszi...azt hiszek h egy jó autó, egy kis gyúrás és tádáááám máris övéké a JÓNŐ..és igen, van egy ismerősöm aki pont h összeszedett így egy jónőt, bár nekem jó lett volna bármelyik ilyen átlagos pasi nekik csak ezek kellenek, a szolis, túlsminkelt, plázababák...némelyiknek van pasija és amellett vagy pasi nélkül de barátság extrákkal...és még nekem sírt a gyerek h babát akarna 1-2 éven belül meg családot.mondom oké.
Vélemény?? h most én vagyok prűd mert huszon X évesen egy értelmes, kedves, intelligens, céltudatos, dolgozó pasit akarok aki nem cigizik, nem alkesz, nem bulikirály, és vhogy ki néz (próbálja magából kihozni a maximumot) vagy ilyen nőnek kell lenni, rátapadni a pasikra, széttenni a lábat, és majd akkor a pasi is koppan mert az ilyen nő ugyis továbbáll..tulajdonképpen az efféle női társakat okolom a páratlanságom miatt.
Bekattantál. Ne akarj olyan pasit, aki a szolis kacsákkal áll össze, higgy nekem.
Meg most amúgy is kapni fogsz egy csomó privátot, hogy hány millióan akarnak olyan nőt, mint te, nem figyelve, hogy te milyen kritériumokat adtál meg férfi ügyben.
sosem szoktam sok privit kapni, meg nem az a célom...
egyszerűen hihetetlen h akiket normálisnak hittem, mind csak egy JÓNŐT akar mert neki csak egy lyuk kell szolis sminkes nő képében
Mellesleg meg nem gondoltam magam csúnyának de az önbizalmam a sárga földbe tiporták ezáltal.:S
"értelmes, kedves, intelligens, céltudatos, dolgozó pasit akarok aki nem cigizik, nem alkesz, nem bulikirály, és vhogy ki néz (próbálja magából kihozni a maximumot)"
Én a leírásnak megfelelek, mégse kellek senkinek, mert ha nem smárolsz avagy fekteted meg első randin akkor a "csaj" szerint nem érdekled őt. Nos nekem meg ilyen nők nem kellenek.
Ja és ismerkedem neten keresztül is. Szóval aki gondolja és a fent kiemelt érsz rá is illik + nőnemű, az rámírhat!
Sajnos sok nő plázacica,vakolatos agyonsminkelt,szolis...
Sajnos sok a bunkó,erőszakos,alkoholista,agresszív vadállat aki férfiként létezik és él a Földön!
---> Így kevés maradt akik nem azok
nos ők nem találják meg egymást soha se
ezért reménytelen az élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!