Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok miért vagytok ilyenek? (Nem láttam még ilyen
kérdést itt. )
Figyelt kérdés
Szóval mielőtt azt hinné bárki, nem szidni akarok senkit, vagy offenzív lenni és nem általánosítani szeretnék, hanem tapasztalatot, megfigyelést vázolok, illetve tisztelet a kivételnek, de azon se lepődnék meg, ha a válaszadók csak kivételek lennének persze. A kérdés alapja: Nincs humorotok! Volt több barátnőm eddig, lánybarátaim is vannak, rengeteget ismerkedtem, beszélgettem buliban, normál helyzetben, csoportosan mindenhogy és egyszerűen egyik nőnek/lánynak sincs humora. Nem azt mondom, hogy nem jön egy poén se (az is ritkán), de olyan hogy egy lány/nő valamivel úgy megnevettessen, hogy a hasam fájjon/folyjon a könnyem 1-2 x ha volt évek alatt. Férfiak/fiúk nevetnek rajtuk sokszor, de az lesüt, hogy szimpátiát akarnak kelteni és csak azért. Hátsó szándékkal, vagy nélküle az már mindegy. Vagy ennyire hozzászoktatok, hogy mindig csak Titeket "kell" nevettetni és akkor ennyi? Miért van ez?
Van, hogy két ember humorérzéke nem passzol, és ennyi. Nekem morbid, piszkálódó humorom van, az exem is kb csak kényszerből nevetett néha, de inkább csak ledöbbenve és megütközve nézett rám. A mostani barátom meg sírva röhög a beszólásaimon, mert neki is hasonló az "ízlése" humor terén.
Több haverom meg engem nem tud megnevettetni, a barátnőik meg imádják a vicceiket... :D
Ez ilyen, hasonló stílusú embert kell találni ilyen téren is. :)
2016. júl. 6. 20:04
2/28 anonim válasza:
Nézd, a humor is többféle lehet, és nem mindenki érti a másét. Pl. én nem tudok nevetni a szexista (sem a nőket, sem a férfiakat kiparodizálókat), a szőke nős, a rasszista és egyéb ilyen vicceken, ami miatt lefapofáztak már párszor, pedig nem vagyok az. Csak egyszerűen nem vagyok vevő az ilyen humorra, sértőnek érzem, mert általánosít.
Ellenben van egy kissé morbid, fanyar humorom, imádom a helyzetkomikumokat, elég jól tudok kiparodizálni embereket, szituációkat, meg saját magamon gúnyolódni, de ezt leginkább a barátaim előtt, nem nagy társaságban. Ők szeretik, jókat szoktunk nevetni, egymás alá adjuk a lovat...
2016. júl. 6. 20:05
3/28 A kérdező kommentje:
Világos amit írtok és meg is értem. Van mindkettőben logika. Csak itt a túl nagy számra gondoltam, mert több embert is megkérdeztem erről ismeretségi körömben, mert mi van, ha csak velem van ez így, de nem és túl sok a szám.
2016. júl. 6. 20:08
4/28 anonim válasza:
Kérdező, még azt hadd tegyem hozzá, hogy sokszor a férfi és női humor más, ezért sem értitek egymást. :) Ez nem mindenkire igaz, de nagyon sok esetben igen.
2016. júl. 6. 20:11
5/28 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik válaszoló! Igazad van, hogy teljesen más. Csak a kétirányúság nincs meg. Egy férfi túlnyomó részt meg tud nevettetni egy nőt. Tehát valamennyire ott van az, hogy mindkettőben benne van. Visszafelé pedig már egyáltalán nem így működik (legalábbis őszintén) és ezt tartom igazságtalannak. Remélem nem folyamatos rátromfolásnak tűnnek a reakcióim. :D
2016. júl. 6. 20:16
6/28 anonim válasza:
Érdekes, én is tapasztaltam már ezt. Marhára idegesítő, hogy totál humortalan a legtöbb lány. Vagy pedig szarságokon nevetnek, mondasz neki egy hagymásbab szót és azon is képes szarrá röhögni magát. :/ Nehéz olyat találni, aki veszi a csipkelődést, szarkazmust, erotikus tartalmú poénokat is.
2016. júl. 6. 20:19
7/28 anonim válasza:
A legtobb ember az akasztofa humort utalja, tapasztalat. Meg vannak ilyen tipikus csajos meg pasis viccek amit nem erdemes a masik nemnek eloadni :)
2016. júl. 6. 20:22
8/28 A kérdező kommentje:
Értelek Titeket, ezekben is van igazság szintén. Belegondolva... Ha meg is lenne az igazi rejtélyes ok, lehet akkor se lehetne tenni semmit a jelenség ellen.
2016. júl. 6. 20:29
9/28 anonim válasza:
Attól függ milyen humor, általában én jó poénokat szoktam mondani inkább helyzetfüggőben, nem konkrét viccet de azon minden srác röhögni szokott. :D
2016. júl. 6. 20:33
10/28 A kérdező kommentje:
Ha őszintén nevetnek, nem csak jófejségből akkor arra nagyon kíváncsi lennék! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!