Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők/lányok miért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok miért vagytok ilyenek? (Nem láttam még ilyen kérdést itt. )

Figyelt kérdés
Szóval mielőtt azt hinné bárki, nem szidni akarok senkit, vagy offenzív lenni és nem általánosítani szeretnék, hanem tapasztalatot, megfigyelést vázolok, illetve tisztelet a kivételnek, de azon se lepődnék meg, ha a válaszadók csak kivételek lennének persze. A kérdés alapja: Nincs humorotok! Volt több barátnőm eddig, lánybarátaim is vannak, rengeteget ismerkedtem, beszélgettem buliban, normál helyzetben, csoportosan mindenhogy és egyszerűen egyik nőnek/lánynak sincs humora. Nem azt mondom, hogy nem jön egy poén se (az is ritkán), de olyan hogy egy lány/nő valamivel úgy megnevettessen, hogy a hasam fájjon/folyjon a könnyem 1-2 x ha volt évek alatt. Férfiak/fiúk nevetnek rajtuk sokszor, de az lesüt, hogy szimpátiát akarnak kelteni és csak azért. Hátsó szándékkal, vagy nélküle az már mindegy. Vagy ennyire hozzászoktatok, hogy mindig csak Titeket "kell" nevettetni és akkor ennyi? Miért van ez?

2016. júl. 6. 19:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%

Én férfiban és nőben is kevés olyat találok, akivel kompatibilis a humorom.

Viszont találkoztam már több olyan lánnyal, aki vevő volt a pihent, abszurd, elvont humorra, és rendesen meg tudott röhögtetni.

Te milyen fajta humort preferálsz?

2016. júl. 6. 21:10
 12/28 A kérdező kommentje:

Kedves Karma Police!

Akkor nem semmi, amire sikerült rábukkannod, pláne a stílusodb alapján. Én kedvelek mindenfélét. A (mások szerint) beteges, fantáziákat felülmúló, szarkasztikuson át az egyszerű humorig mindent, csak a maga kategóriájában legyen jó. Te sejted az alap kérdésem okait, vagy van tipped?

2016. júl. 6. 21:30
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a ferfia humora kicsit nyersebb. En no vagyok es notarsaim poenjain en sem tudok nevetni,max csak megprobalok h meg is :P Az en poenjaimon se nevetnek lanyok,fiuk kozul is van aki erti es viccesnek talalja pl baratom is,viszont vannak pasik akik szerint nem noies.Pedig azert nem olyan durva dolgokrol van szo,inkabb trollkodni szoktam.
2016. júl. 6. 21:33
 14/28 anonim ***** válasza:
17%
Nézd végig a humoroldalakat (Tr0llF0ci, Tlbl atya...), 100%-ban hapsik poénkodnak a posztok alatt. A nők még ezekhez sem tudnak semmit hozzátenni. :D Savanyúak, humortalanok, de a kiváló humorérzéket elvárják, sőt, egyes pofátlan egyedek még magukról is azt hiszik, hogy nagyon viccesek...
2016. júl. 6. 21:46
 15/28 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én olyan társaságban mozgok ahol egyaránt viccesek a lányok és a fiúk:D Mi magunk közt lányok is elég nyers dolgokkal is dobálódzunk, sokszor szexuális utalásokkal, én is, más lány ismerősöm is szólt be olyat anno hogy az egész osztály röhögött, nem hiszem hogy mind be akart vágódni nálunk:D Persze vannak lányok akiknek nincs humorérzéke, de fiúk is jócskán. Az meg a másik hogy van olyan hogy két ember humora nem passzol, meg van amin valaki fetreng más meg egy mosolyt se dob. Én szeretek nevettetni, nevetni is, úgy gondolom kölcsönösen kell ezt egy párkapcsolatban nem lehet csak az egyik fél mókamester. Mondjuk én néha ezt már túlzásba viszem, van hogy abból is viccet csinálok amiből nem kéne feltétlenül:D De barátom bírja, mert ő is ilyen. Amúgy meg több youtubert is követek (angol nyelvűek ugyan, ez igaz, de ha kíváncsi vagy linkelem őket:)) akik nők és szerintem baromi viccesek, meg még úgy pár száz ezer/millió ember szerint is, nem hiszem hogy csak nők követik őket:D Szóval szerintem csak kifogtad azokat a lányokat akiknek nincs, vagy idő kell a humorérzékük kibontakozásához.
2016. júl. 6. 22:16
 16/28 A kérdező kommentje:
El tudom képzelni a nézőpontotokat... Már csak az okát lenne jó tudni ennek.
2016. júl. 6. 22:17
 17/28 anonim ***** válasza:

Nem nagyon tudok mit írni a kérdésre, mert hogy méred az ilyet? Tényleg ismerek pár olyan lányt, aki próbált vicceskedni, de nagyon nem ment neki, olyat is, aki talán életében nem olvasott el egy viccet sem, de a vannak jópáran, akiknek a társaságában könnyesre tudom nevetni magam. A abban igazad van, hogy a pasik tényleg többet próbálnak poénkodni, de többet is látom, hogy a nők csak azért nevetnek, mert viccet mondtak nekik, nem pedig azért, mert a vicc maga humoros volt.

Rólam pl a közeli ismeretségi köröm nem mondaná, hogy nincs humorérzékem, viszont azok az emberek, akik csak felületesen ismernek, kifejezetten csendesnek és komolynak írnának le.

Mindegy, ha tényleg konkrét választ akarsz, jobban járnál, ha részletesen olvasnál a férfi-női kommunikáció mélységeiről, mert itt vaszeg csak arra számíthatsz, hogy vagy ellenkeznek veled, vagy igazat adnak neked...

2016. júl. 6. 22:18
 18/28 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló nem láttam pont a válaszod. Külföldi példa j9,amit felhoztál. Ott is amúgy a humoristák nagy része férfi, nem csak Youtube-ra gondolva. Annak meg örülök, hogy ilyen társaságban vagy, lehet onnan biztos "falatozni". :D
2016. júl. 6. 22:20
 19/28 A kérdező kommentje:
#17: Nem mérem sehogy. Olyan válaszra számítok, hogy mi az oka a jelenségnek és kész, remélve azt, hogy mások ezt tudják. Itt nem féltékeny a viccekre gondolok, hanem amikor valaki saját magát adva hahotáztatja meg a másikat. Sőt! Viccet se mindegy hogyan mesélünk, ezt gondolom nem kell magyarázni. (: Kommunikáció munkámmal is kapcsolatos, plusz alapból tanulmányozom az emberi viselkedést, tehát tudom mi zajlik, tudom vannak kivételek, csak a jelenség okát nem. Erre irányul ugye a kérdés, nem arra, hogy igaz-e, vagy sem, illetve milyen kivételek vannak.
2016. júl. 6. 22:28
 20/28 A kérdező kommentje:
*féltékeny helyett feltétlen
2016. júl. 6. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!