Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok miért vagytok ilyenek? (Nem láttam még ilyen kérdést itt. )
Én férfiban és nőben is kevés olyat találok, akivel kompatibilis a humorom.
Viszont találkoztam már több olyan lánnyal, aki vevő volt a pihent, abszurd, elvont humorra, és rendesen meg tudott röhögtetni.
Te milyen fajta humort preferálsz?
Kedves Karma Police!
Akkor nem semmi, amire sikerült rábukkannod, pláne a stílusodb alapján. Én kedvelek mindenfélét. A (mások szerint) beteges, fantáziákat felülmúló, szarkasztikuson át az egyszerű humorig mindent, csak a maga kategóriájában legyen jó. Te sejted az alap kérdésem okait, vagy van tipped?
Nem nagyon tudok mit írni a kérdésre, mert hogy méred az ilyet? Tényleg ismerek pár olyan lányt, aki próbált vicceskedni, de nagyon nem ment neki, olyat is, aki talán életében nem olvasott el egy viccet sem, de a vannak jópáran, akiknek a társaságában könnyesre tudom nevetni magam. A abban igazad van, hogy a pasik tényleg többet próbálnak poénkodni, de többet is látom, hogy a nők csak azért nevetnek, mert viccet mondtak nekik, nem pedig azért, mert a vicc maga humoros volt.
Rólam pl a közeli ismeretségi köröm nem mondaná, hogy nincs humorérzékem, viszont azok az emberek, akik csak felületesen ismernek, kifejezetten csendesnek és komolynak írnának le.
Mindegy, ha tényleg konkrét választ akarsz, jobban járnál, ha részletesen olvasnál a férfi-női kommunikáció mélységeiről, mert itt vaszeg csak arra számíthatsz, hogy vagy ellenkeznek veled, vagy igazat adnak neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!