Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az igazságtalanság?

Figyelt kérdés
Mi az hogy egy férfi elmehet prostihoz, egy nő meg nem? És ez nem is beszédtéma. Miért nincsenek férfi prostik? MIÉRT? Mi ennek az oka? Nézzetek hülyének, de magyarázat KELL!
2016. nov. 1. 18:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
pedig vannak :v
2016. nov. 1. 18:40
 2/14 anonim ***** válasza:
67%

Ki mondta, hogy nő nem mehet prostihoz? Sosem hallottam még olyat, hogy ez valakit zavarna.

Vannak férfiprostik, ismerek is.

Egyébként egy nőnek elég ritkán van szüksége férfiprostira és általában a tényleg idős nők mennek hozzájuk. Miért? Mert egy fiatal lány elmegy egy buliba és legalább 20 kanos srác vinné haza dugni.

2016. nov. 1. 18:46
 3/14 Titusztitusz ***** válasza:
34%
NORMÁLIS ESETBEN egy férfi sem "mehet el prostihoz"...Mert amelyik "férfinak" prostira kell hagyatkoznia bármikor is,ha "tele van már nagyon a farka",az nem FÉRFI,hanem egy szánalmas p.öcs...(Szóval rossz iránybol közelítetted meg a kérdést...)
2016. nov. 1. 18:47
 4/14 anonim ***** válasza:
71%

Valamit, rosszul tudsz vannak és nem is olyan kevesen.

Az viszont gáz, ha nem találsz pasit aki megdug.

2016. nov. 1. 18:48
 5/14 anonim ***** válasza:
Vannak nöket, nöket is vállalo himprostik. Nem értem a felháborodásodat.
2016. nov. 1. 18:49
 6/14 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy nincsenek? Vannak. Itt pl. 85 pasiból válogathatsz: [link]
2016. nov. 1. 18:49
 7/14 anonim ***** válasza:
10%
#2-es vagyok: Aki lepontozott, annak az értelmi képességei megengedik, hogy elmondja, miért tette? Ha nem, nyugodtan adja csak meg a címét. Küldök neki 20 férfi prostit, de ne ellenkezzen. :)
2016. nov. 1. 18:58
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Ezt én is régen meg akartam már kérdezni, de nem volt hozzá bőr a képemen. :) A férfiak egymást mindig azzal biztatják, hogy végső esetben elmennek prostihoz, de a nőknek ilyen nincs, vagy nehezen kell keresni.
2016. nov. 1. 19:11
 9/14 anonim ***** válasza:
#8: Van, könnyű keresni, ingyen is mehettek.
2016. nov. 1. 19:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés azért íródott, hogy aztán lehessen rá hivatkozni, hogy a nőknek prostik se kellenek, mert mindig találnak olyat, aki megdugja őket, bezzeg a pasiknak szenvedni kell, hogy összejöjjenek valakivel? Zseni vagy.
2016. nov. 1. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!