Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Munkamániás férfiakra ragadnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkamániás férfiakra ragadnak a nők?

Figyelt kérdés

Volt ma egy kérdés, hogy ragadnak-e a dolgos férfiakra a nők. Engem a másik véglet érdekel :D

Nekem van egy barátom aki egyben szomszédom, 8 órát dolgozik 8 -tól 4 -ig, majd haza megy és otthon annyit de annyit dolgozik, hogy sokszor hajnal 4 -kor, amikor én kelek, akkor még látom hogy a műhelyben ég a villany, aztán fél óra múlva leoltódik, és bemegy. Rálátni az udvarra picit. És tényleg dolgozik, de annyit mint egy állat. Van pénze is bőven az igaz. Aztán háromnegyed 8 -kor áll ki az autóval, és megy dolgozni, ahogy én is.

És tapadnak rá a nők, bár ideje nem sok van rájuk.

2016. okt. 31. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak nem termel ott a műhelyben?
2016. okt. 31. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen pasinak minden kép kell nő, mert ennyi munka mellett, már tényleg nincs ideje a megkeresett pénzt elkölteni. Legalább, egy nőnek be kell segíteni.
2016. okt. 31. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Én napi 9 órát dolgozom, de így se lenne időm nőre, nem mégy úgy... Igaz, én is dolgozom itthon is, de ebből hajlandó lennék engedni, ha lenne barátnőm.
2016. okt. 31. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
persze:) termeli a pénzt és még haza is keveset eszi a fene, legjobb!!
2016. nov. 1. 02:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nőként voltam hasonló, amíg nem volt párom. A párom miatt képes voltam elengedni az otthoni melót. Igaz azóta kevesebb a pénz, de legalább szeretve érzem magam és értékesen töltöm az időmet, nem csak a pénz után futok.

Gondolom a szomszédod sem élne így, ha lenne egy párja, aki megérdemli az idejét.

2016. nov. 1. 11:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyszer beszélgettünk erről, annyit mondott, hogy minden semmirekellőért nem éri meg lazítani, kár az időt pazarolni olyanra aki nem érdemli meg. Ha lesz olyan akiért érdemes lazítani, azt fogja tenni. Rám förmedve ezzel lezárta a témát.
2016. nov. 1. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!