Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkamániás férfiakra ragadnak a nők?
Volt ma egy kérdés, hogy ragadnak-e a dolgos férfiakra a nők. Engem a másik véglet érdekel :D
Nekem van egy barátom aki egyben szomszédom, 8 órát dolgozik 8 -tól 4 -ig, majd haza megy és otthon annyit de annyit dolgozik, hogy sokszor hajnal 4 -kor, amikor én kelek, akkor még látom hogy a műhelyben ég a villany, aztán fél óra múlva leoltódik, és bemegy. Rálátni az udvarra picit. És tényleg dolgozik, de annyit mint egy állat. Van pénze is bőven az igaz. Aztán háromnegyed 8 -kor áll ki az autóval, és megy dolgozni, ahogy én is.
És tapadnak rá a nők, bár ideje nem sok van rájuk.
Én nőként voltam hasonló, amíg nem volt párom. A párom miatt képes voltam elengedni az otthoni melót. Igaz azóta kevesebb a pénz, de legalább szeretve érzem magam és értékesen töltöm az időmet, nem csak a pénz után futok.
Gondolom a szomszédod sem élne így, ha lenne egy párja, aki megérdemli az idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!