Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne elmennem prostituálthoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 21 éves vagyok és nincs onbizalmam a lanyokkal... nagyon eselytelennek gondolom az egeszet... most kezdtem magam kigyurni, de mar nagyon szeretnek dugni egyet. Felkeresnék egy prostituáltat, de félek, ez nagyon gáz + felesleges rizikónak teszem magam ki. Mit mondtok?2016. okt. 30. 20:13
23/27 A kérdező kommentje:
Jó csak van az a pont amikor már nagyon kívánod a szexet és mégsem részesülsz belőle :D
2016. nov. 1. 18:57
24/27 anonim válasza:
Kérdező - most mi van veled? Nehogy azon múljon, hogy elmész prostihoz, hogy mi mit írunk - jó?!
Menj el, érezd jól magad, ha lesz akcióban egy, akkor szólj nekem is! :D :D :D
25/27 anonim válasza:
ha befizetsz egyre, akkor megyek én is veled, nyugodtan írj! :) de olyat nem akarok csinálni, hogy összeérjen a péniszünk, jó?
26/27 anonim válasza:
Az USÁ-ban létezik hasonló, "sex surrogate" a neve, egy dokumentumfilm is készült erről (bár a főszereplője egy színész, szóval így kevésbé hiteles, ettől függetlenül az intézmény létezik). De itt jellemzően nem szőke, nagymellű fiatal csajok avatják be a szűz férfiakat, hanem idősebb, nem annyira dekoratív szextanárnők.
27/27 anonim válasza:
Nálunk viszont tudsz válogatni, hogy szüzeket is bevállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!