Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne elmennem prostituálthoz?
semmi gáz nincs benne.
pont erre vannak.
gyakorlatot szerezni a dugásban,vagy kéjenckedni.
és milyen rizikó???
Igen, gáz.
Én nem dugnám be a farkam egy átjáróházba, még akkor se, ha gumi lenne rajtam.
Ha gáznak érzed, ne kérdezd meg... mindig lesz valaki, aki elítél.
Annak sincs értelme, hogy felszedsz egy lányt és csak meg akarod dugni, mert a prosti aztán nem ad neked szexen kívül semmi mást, önbizalmat meg végképp nem. Akkor már mondhatni jót is teszel vkivel hogy nem áltatod.
Amúgy kéne indítani egy startup céget. A lényeg, hogy a szűz félénk srácokat elvinnénk prostihoz. Lenne egy jól működő netes közvetítő, csak szűz srácoknak. Speciális ellenőrzött (EÜ, skillek stb) lányokkal, akik szűzekre specializálódtak, vagy tapasztalatlan oktatni való srácokra.
A lényeg, hogy a srácok regisztrálnak, és kiválasztják a tanárnőt. A kurzus egy 10 alkalmas együttlétből álló pakk... mint a jogsiszerzés, kb 150K-ba kerülne (persze lennének kisebb csomagok is)
Első alkalom az elméleti kurzus után (Puncológia, Csóktan Bevezetés az orálszexbe I.-II, Ujjazástan, Behatolás rejtelmei I., Haladó behatolás, Korai magömlés elkerülése)
éles bevetés.
A többi alkalomkor pedig gyakorlatban is megtanulják használni az Ezredest. Tulajdonképpen a végére megtanulják a szex alapjait, és magabiztosan léphetnek ki a nők világába.
Édesapák is befizethetik a 20 feletti Mamahotelben lakó félszeg srácaikat, hogy tanuljanak valamit.
Akkor elrabolnánk őket egy fekete VW Transporterrel, és ráhúznánk egy puncit a szűz pöpijükre :D
Mondjuk a lányok leszólítása az nem kispályás dolog. Nekem hiába volt 6 barátnőm, mai napig nem merek buliban vagy akárhol leszólítani csajt. Ez ilyen, én túlzottan félénk vagyok ehhez. Csak társaságban ismerkedek, vagy max neten, de bból már kezdek kiöregedni. Nekem egyszerűen nincs önbizalmam, hogy csak úgy insta leszólítsak egy idegen csajt. :( Max olyanra volt példa, hogy közösen odamentünk barátommal és ő kezdte, én meg beszélgettem más csajokkal.
Szóval ez a leszólítós dolog szerintem nehezebb kategória, még a barátnőnél meg a szexnél is. Főleg ha nem túl jó pasi az illető és mondjuk a humorával és a személyiségével hódít. Ilyeneket gyakran gusztustalan módon koptatják le a csajok...
amúgy amit írsz 17es az kb az 1900as évekig vagy amíg nem lett betiltva a kupi,teljesen bevett dolog volt a középosztálybéli és a felette lévő társadalmi osztályokban.
a fiatal srác a havi lóvéja mellé kapott un bálcapénzt,ami mai nyelven havi bérlet a kupiba.
mégpedig azért mert akkoriban egy fiatalembernek ezen a téren is illett műveltnek és hozzáértőnek lennie és a későbbiekben nem fapöccsel belemenni egy házasságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!