Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy intelligens, jómodorú, vidám lány vagyok mégse találok párt . Mi lehet a probléma?
Fent voltam 1 társkeresőn de ott mindenki csak meg akart fektetni ami elég elszomorító. Nem mondom magam csúnyának de azért rosszul esik, hogy senki nem látja bennem a szerethető lányt csak a megdugható valakit. Félreértések elkerülése végett: Eddig csak azokkal feküdtem le akikkel pákapcsolatban is voltam.
Mégis valamiért nem jön egy normális srác se. A mai fiúk hajtanak csak ennyire a szexre vagy velem van a probléma
19/L
Te akkor sz...r tanácsokat adsz, hogy nem ártana többet foglalkoznod a pszichológiával...esetleg elvégezni a cirka 10 év képzést, hátha a felénél rájössz, hogy miért mondtál most jó nagy marhaságokat.
Köszönöm #34-es a konstruktív tanácsot, megszívlelem ;) Kedvességedet viszonozva hadd ajánljam, de legalább is javasoljam, hogy iratkozzunk be együtt, számodra is hasznos lehet. Ja várj, hogy nekem már nem kell. Upsz.
30#-as voltam.
Elég szerencsétlen helyzetben vagy, kérdező. Mert hiába nem kínálod magad tálcán a fiúknak, nemigen akaródzik érted küzdeniük, ha a lányok többsége simán kapható akár alkalmi szexre is. Ahogy ezt az oldalt nézem, az utóbbi években senki sem tartós kapcsolatot keres, hanem alkalmi szexpartnert. Aki nem illik bele ebbe a körbe, az meg még nem találta meg a tökeit, és nem mer odamenni egy lányhoz. Talán, ha privátban megírnád, milyenek az életkörülményeid, tudnék ötletet adni.
(Nem ismerkedem, ne félj.)
"Nem lehetne vosszatérni a kérdés eredeti tárgyához?"
Már kaptál érdemi felvetéseket, hogy mik lehetnek azok a dolgok, amiket lehet, hogy rosszul csinálsz - de azokra semmit se reagáltál.
Akkor most mégis milyen további további válaszokat vársz?
Hogy a neten keresztül olvassuk ki a varázsgömbünkből, hogy mégis mit csinálhatsz rosszul, vagy csak azt, hogy nyugtatgassunk meg, hogy ugyan, biztos nem te csinálsz valamit rosszul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!