Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy intelligens, jómodorú, vidám lány vagyok mégse találok párt . Mi lehet a probléma?
Fent voltam 1 társkeresőn de ott mindenki csak meg akart fektetni ami elég elszomorító. Nem mondom magam csúnyának de azért rosszul esik, hogy senki nem látja bennem a szerethető lányt csak a megdugható valakit. Félreértések elkerülése végett: Eddig csak azokkal feküdtem le akikkel pákapcsolatban is voltam.
Mégis valamiért nem jön egy normális srác se. A mai fiúk hajtanak csak ennyire a szexre vagy velem van a probléma
19/L
Mondjuk én kandúr vagyok, de simán el tudom képzelni, hogy egy ilyen oldalon a beérkező üzenetek 99%-a erről szól, hogy az illetők dugni akarnak.
Az az 1% az, amit meg kéne találnod.
Egyébként a vicc, hogy eddig amilyen nőket megismertem mindegyik olyan volt, hogy gyűjtötte a strigulákat és jobbnál jobb kandúrokkal feküdtek le.
Furcsa, hogy a kereset nagyon ritkán találja meg a kínálatot a normális párkapcsolatra vágyóknál...
Ne aggódj, én meg szexi, udvarias pasikkal ismerkedtem meg külföldön... de attól még itt élek és itt szeretnék ismerkedni, és nem gondolom gyökereknek a magyar ffiakat, csak hogy eddig sok volt a rossz tapasztalat.
De ha gondolod lehet menni külföldre, nehogy valaki összefusson veled, és rólad vonjon le téves következtetéseket a magyar férfiakról.
"elég sok pasi flörtöl velem, néz meg az utcán, de ezekből enm lesz kezdeményezés."
még jó, sosem kezdeményeznék utcán, nagyon kellemetlen dolog, a többség csak ledöbben
Kedves utolsó, valahogy én is így vagyok :)
Vonaton is volt, hogy beültem egy lány mellé és lazán el tudtam vele a "semmiről" dumálni vele míg le nem kellett szállnom.
Elején levágtam, hogy van pasija, ebből adódóan nem is vettem komolyan az egész beszélgetést, végén két puszival búcsúztunk el. :)
Külsőmet tekintve meg, nem tartom magam sokra, de adok a külsőmre, rendszeres tisztálkodás, akár napjában 2x is, hajmosás 2-3 naponta, rendszeres szőrtelenítés, 2-3 havonta fodrászat, válogatott tiszta ruhák, jó kis dezodor, arcomon a mosoly az meg csak a ráadás :)
Anyagiakat meg; gyakorlatilag saját tulajdonú lakásom van, jól fizető állásom, 2 oklevelem, adósság mentes életem, jelenleg kocsira gyűjtök. Zenélés a hobbim, saját zenész stúdióm is van.
"Jómódú vagy..."
Vagy (OR) nem...
Szia. Kíváncsi lennék rád, mutatsz képet privátban? Elég jókat írsz.
Kérdésre a válasz: nem minden pasi csak szexet akar.
33 éves férfi vagyok, foglalkozom pszichológiával, illetve párkapcsolati és házassági tanácsadással. Alapvetően komoly kapcsolat lenne a célom minden esetben, számos kapcsolat áll mögöttem, a legutóbbi eljegyzésig "fajult" :)
Ennek ellenére, ha bejön egy nő, de párkapcsolatra "alkalmatlan", attól még összebújtam vele, 1-1 alkalomra, és kerestem tovább. Lehet, hogy neki is elég volt ennyi.
Elmondom, mi a hiba a képletedben:
1, Társkeresőket el kellene felejtened. Túlnyomó többség alkalmi kapcsolatot keres, másrészt akik már arra kényszerülnek, hogy ott regisztráljanak, ott érzelmileg/lelkileg nincs valami rendben, valamilyen zsákot mindegyik cipel (nem hazudok, több, mint 70 randim volt onnan, felmérés gyanánt, illetve gyakoroltam). Ismerkedj személyesen.
2, "azokkal feküdtem le akikkel pákapcsolatban is voltam" -> Nem mondom, hogy nem fogsz ilyen pasit találni, aki ezt kivárja, DE JELLEMZŐEN a szex előbb történik, mint az, hogy párkapcsolatba kerüljetek. Jellemzően. És attól még ugyanúgy normális férfi az a férfi. Nem kellenek a játszmák, nem kellenek a "szabályok", ha meg van a vonzalom és a vágy, miért ne feküdnénk le? Nem 16 éves vagyok. Esetedben (19l), még határeset. Ne fogd vissza magad, csak azért nem fog dobni senki, mert megkapott. Aki meg igen, az egyébként is dobna.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!