Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alex...x kérdése:
Tetsik nekem egy lany es nem tudom hogyan kezdemenyezek nala mit mondjak neki hogyan kerjek randit tole?
Figyelt kérdés
2016. aug. 1. 20:45
1/4 anonim válasza:
Attól függ, mennyire ismered őt. Ha semennyire, vagy csak minimálisan, akkor előtte próbálj beszélgetni vele, felmérni, hogy egyáltalán kölcsönös-e a tetszés/érdeklődés. A randira hívás meg nem nagy ügy, nem kell túlbonyolítani. Megkérdezed tőle, hogy van-e kedve elmenni veled fagyizni, vagy valamilyen programra, pl. tudsz egy érdekes kiállítást, és lenne-e kedve elkísérni stb.
2/4 anonim válasza:
"Tetsik nekem egy lany es nem tudom hogyan kezdemenyezek nala mit mondjak neki hogyan kerjek randit tole?"
Bátran. :)
3/4 anonim válasza:
A lányok szeretik a határozott, de nem nagyon nyomulós pasikat. Szóval, amikor randira hívod, már legyen konkrét terved, de legyen választása. Pl. hívd el egy kiállításra. Most van a Modigliani, bár első randinak lehet kicsit erős a sok pucér csaj. De egyből látja, hogy
-nem vagy ócsójános
-érdekel a kultúra.
Utána lehet sétálni a várban meg betolni egy sütit a Ruszwurmba. Persze ez így kész anyagi csőd, de lehet megéri.
4/4 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem iszmerem meg de meg fogadom a tanacsokat es meg probalom oszehozni valahogy koszi a szegitsegeket
2016. aug. 2. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!