Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják ezt a blablabot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják ezt a blablabot a nők, hogy azt szeretik, azt a pasit, aki harcol értük és meghódítja őket? Nagyon sokszor hallottam mér itt ezt a zöldséget.

Figyelt kérdés
De én 29 éves fejjel másképp tapasztalom ezt. Akinek tetszem, azért nem kell harcolnom, mert nem játssza az elérhetetlent. Csak ez nagyon kevés, 1-2 nő és nem is tetszenek sajnos nekem. (ha én sportos, ápolt pasi vagyok, akkor nem kell elhízott, zsíros hajú, munkanélküli lány nekem-már bocsánat, de nincs nagy elvárásom, de ezek legyenek meg). Akinek meg nem tetszem (túl sok), annál meg hiába trappolok, próbálkozok finoman, de hosszú ideig, akkor sem bagózik rám. Több tucat randi után hiába próbáltam őket elhívni 2. randira, meg próbálkoztam minden módon, nem akarták, hogy meghódítsam őket. Elvileg, az itteni válaszok alapján pedig kellett volna.
2016. júl. 31. 15:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%

Lehet hogy jól nézel ki, meg sportos vagy, de ennek ellenére buta vagy. Azt hiszed, hogy amit ide leírnak, az törvényszerű MINDEN nőnél???? Téged jól átb.sztak öcsém...a hozzád hasonlóknak találták ki a PUA-t, ahol elmondják mit kell csinálnod, meg manipulálnod, aztán pofára esnek a gyökerek, amikor rájönnek, hogy nem lehet minden embernél alkalmazni.

Amúgy arra már gondoltál hogy MINDEN EMBER MÁS???

És arra, hogy a sok teperés ellenére, ha nem kapsz vissza jelzést, akkor rohadtul nem jöttél be nekik??

Attól, mert az anyukád azt mondja hogy helyes vagy, attól még a többségnek lehet hogy rohadtul nem vagy az.

Te nagyon okos ember!!!

2016. júl. 31. 16:02
 2/15 A kérdező kommentje:
Ja és a legrémesebb dolog, mikor randi előtt 1 órával még ódákat zengtek, randi után pedig nem képesek egy szóval sem válaszolni soha többet. Ez kegyetlen érzés, úgy hogy egész jó kinézetű férfi vagyok, egy bő 10/6.5-7 es kinézetűnek és kellemes hangú pasasnak gondolom magam. Ja és nem 10/10 es lányokkal randiztam.
2016. júl. 31. 16:04
 3/15 A kérdező kommentje:

,,Te nagyon okos ember!!!"

Te meg nagyon szemét. Igenis hajtani kell, próbálkozni. Soha ne add fel a szlogen. Csak fáj, hogy nem akarják, hogy próbálkozzon az ember.

2016. júl. 31. 16:05
 4/15 anonim ***** válasza:
A "harcol és meghódít" dolog nem csak az udvarlási szakaszban létezik, egy normális párkapcsolatban mindkét fél megdolgozik egymásért adnak és kapnak. Ha valaha is elhagyta ez a számat, akkor inkább erre értettek, hogy törődünk, gondoskodunk egymásról párként.
2016. júl. 31. 16:09
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem volt jó az első randi azért nem akartak másodikat, ennyi. Nem kell túlgondolni.
2016. júl. 31. 16:15
 6/15 anonim ***** válasza:

uuuuh ez ciki :D

Szóval az esélyt megadják neked, de sikerül 1 randi alatt elijesztened őket. Az sajnos nem a komplett női nem hibája, ha ilyen problémák vannak. Egyébként ez a harcolósdi csak akkor válik be, ha szimpatikus az illető, mert egyébként elég kellemetlen tud lenni a helyzet. Ne mondd, hogy nem tudod elképzelni, hogy ez miért van így :D

2016. júl. 31. 16:28
 7/15 anonim ***** válasza:
Így látatlanban nem tudom megmondani, hogy miért nem kapsz pozitív reakciót a lányoktól.
2016. júl. 31. 16:30
 8/15 anonim ***** válasza:

#1 minden ember más, kivéve engem. :)

Kérdező, sajnos béna vagy a randizásban. Keményebben meg kell küzdened! Ha olyan egyszerű lenne, nem is lenne nagyon szabad lány, aki tetszik, mert már rég elkeltek volna. :)

2016. júl. 31. 16:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Frászt! Ha valakinek nem kellesz, akkor nem kellesz, ha a fejed tetejére állsz is. Nekem pl. már maga a stílusod taszító, úgyhogy rám nem lennél hatással.
2016. júl. 31. 16:46
 10/15 A kérdező kommentje:
hehe. Te egyedül halsz meg.
2016. júl. 31. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!