Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy intelligens, jómodorú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy intelligens, jómodorú, vidám lány vagyok mégse találok párt . Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Fent voltam 1 társkeresőn de ott mindenki csak meg akart fektetni ami elég elszomorító. Nem mondom magam csúnyának de azért rosszul esik, hogy senki nem látja bennem a szerethető lányt csak a megdugható valakit. Félreértések elkerülése végett: Eddig csak azokkal feküdtem le akikkel pákapcsolatban is voltam.

Mégis valamiért nem jön egy normális srác se. A mai fiúk hajtanak csak ennyire a szexre vagy velem van a probléma

19/L

2016. okt. 30. 18:53
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
23%
én se hiszem el, h csak ilyenek írtak neked! élőben pedig ugyanaz az ember, csak a kinézetével leplezi, nem veszed észre, de ott is uez. :)
2016. okt. 30. 20:07
 12/41 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es.

Sajnos csak interneten tudok ismerkedni. Lány iskolába járok, csak lány barátaim vannak, ahova járok sportolni ott is szintén csak lányok vannak.

Egyszerűen nem járok olyan helyekre ahol ismerkedni tudnék.

2016. okt. 30. 20:13
 13/41 anonim ***** válasza:
21%
Kevés a FÉRFI.
2016. okt. 30. 20:19
 14/41 anonim ***** válasza:
11%

Társkeresők sajnos ilyen a merítés, ott sok szerencse kell.

Ennyire egynemű környezetben tényleg nem lehet könnyű

Remélem azért összejön neked.

#10 voltam

2016. okt. 30. 20:28
 15/41 anonim ***** válasza:
36%
Nem hiszem el, hogy egyetlen értelmes férfi sem próbálkozott nálad. Legfeljebb csak ignoráltad őt. Statisztikailag lehetetlen, hogy csak gyökerek írjanak/szólítsanak meg.
2016. okt. 30. 20:41
 16/41 anonim ***** válasza:
28%
Nekem küldött privátba képet, közepes, de extra nincs benne. Ö is válogat, szóval nem is csodálkozom, hogy nem talál senkit. Felejtsük más el ezt a berendezkedést, mert az lesz a vége, hogy megyek ausztriába/németországba azt sz arok a magyarokra, kezd már elegem lenni ebből az országból!
2016. okt. 30. 20:43
 17/41 anonim ***** válasza:
93%

"közepes, de extra nincs benne"

Ezt kb az emberek 99.9%-ra el lehet mondani…

Vagyis mégsem, mert eddig az összes barátnőm ilyen volt mindenki másnak, kivéve engem, mert nekem "extrák" voltak

2016. okt. 30. 20:53
 18/41 anonim ***** válasza:
16%

Kösz utolsó!

Nem azért a 20 fillérért, de németbe 100x könnyebb volt csajoznom, 100x jobb nőket zsebeltem be itt meg mi van? Lóf asz meg esti fény! Ja meg válogatós pí csá k

2016. okt. 30. 20:58
 19/41 anonim ***** válasza:
0%
Személy szerint pont olyan lányt keresek, mint amilyennek leírtad magad. Külsőre nem sok elvárásom van, legyen nálam alacsonyabb és ennyi. Inkább a természete, hozzáállása, intelligenciája és őszintesége számít. Mégsem találkoztam még élőben ilyen nővel. Nagy esély van rá, hogy mi sem fogunk soha összefutni, de gondoltam leírom, hogy fordítva is így van ám.
2016. okt. 30. 21:00
 20/41 anonim ***** válasza:
22%
"Mi lehet a probléma?" Talán az cica, ha a fajtátoknak elkezdünk normálisan udvarolni elég hamar hozzászoktok ehhez és a barát zsebbe raktok minket mint valami bűvésznyulat. Amíg ez így fog menni nem kell sírni, hogy csak kapura akarunk lőni vagy jegyeket bérleteket ellenőrizni... lyukasztani és menni.
2016. okt. 30. 21:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!