Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy intelligens, jómodorú, vidám lány vagyok mégse találok párt . Mi lehet a probléma?
Fent voltam 1 társkeresőn de ott mindenki csak meg akart fektetni ami elég elszomorító. Nem mondom magam csúnyának de azért rosszul esik, hogy senki nem látja bennem a szerethető lányt csak a megdugható valakit. Félreértések elkerülése végett: Eddig csak azokkal feküdtem le akikkel pákapcsolatban is voltam.
Mégis valamiért nem jön egy normális srác se. A mai fiúk hajtanak csak ennyire a szexre vagy velem van a probléma
19/L
Kedves 10-es.
Sajnos csak interneten tudok ismerkedni. Lány iskolába járok, csak lány barátaim vannak, ahova járok sportolni ott is szintén csak lányok vannak.
Egyszerűen nem járok olyan helyekre ahol ismerkedni tudnék.
Társkeresők sajnos ilyen a merítés, ott sok szerencse kell.
Ennyire egynemű környezetben tényleg nem lehet könnyű
Remélem azért összejön neked.
#10 voltam
"közepes, de extra nincs benne"
Ezt kb az emberek 99.9%-ra el lehet mondani…
Vagyis mégsem, mert eddig az összes barátnőm ilyen volt mindenki másnak, kivéve engem, mert nekem "extrák" voltak
Kösz utolsó!
Nem azért a 20 fillérért, de németbe 100x könnyebb volt csajoznom, 100x jobb nőket zsebeltem be itt meg mi van? Lóf asz meg esti fény! Ja meg válogatós pí csá k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!