Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobb, ha örökre elfelejtem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb, ha örökre elfelejtem az ismerkedést, ha egy pasinak se tetszik a személyiségem?

Figyelt kérdés

Akárkivel ismerkedem, mindenki ugyanazt a szöveget mondja, hogy nagyon aranyos, rendes lány vagyok, kedvelnek engem, de nem akarnak komoly kapcsolatot. És néhány srác azt is megmondta, hogy miért, és mindig az az oka, hogy csendes vagyok, zárkózott, görcsös, zavarban vagyok...

De most mit csináljak, ha egyszer ilyen vagyok?

Nem vagyok kuka egyébként, és sokat kérdezek a másiktól, csak én ritkán mesélek, meg sokszor nem tudok mit mondani, és tényleg szorongó típus vagyok.

Randiztam már nagyon félénk és nagyon laza, magabiztos sráccal is, de mindenki a vagány, nagyszájú csajokra bukik. :( Szerintetek is jobb, ha veszek egy kutyát inkább?

20L

2016. okt. 29. 20:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Már 10 éve járok futni rendszeresen.
2016. okt. 30. 06:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Mint mondottam volt, nem tudok különösebb ismeretség nélkül testre szabott tanácsot adni! :) Ahogyan azt sem tudhatom, mi okozza a szorongásodat? Illetve mivel lehetne rajta segíteni?
2016. okt. 30. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!