Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb, ha örökre elfelejtem az ismerkedést, ha egy pasinak se tetszik a személyiségem?
Akárkivel ismerkedem, mindenki ugyanazt a szöveget mondja, hogy nagyon aranyos, rendes lány vagyok, kedvelnek engem, de nem akarnak komoly kapcsolatot. És néhány srác azt is megmondta, hogy miért, és mindig az az oka, hogy csendes vagyok, zárkózott, görcsös, zavarban vagyok...
De most mit csináljak, ha egyszer ilyen vagyok?
Nem vagyok kuka egyébként, és sokat kérdezek a másiktól, csak én ritkán mesélek, meg sokszor nem tudok mit mondani, és tényleg szorongó típus vagyok.
Randiztam már nagyon félénk és nagyon laza, magabiztos sráccal is, de mindenki a vagány, nagyszájú csajokra bukik. :( Szerintetek is jobb, ha veszek egy kutyát inkább?
20L
Ugyan már!
20 évesen várj még azzal a kutyával! :D
VÁLTOZZ MEG!! Nem ok nélkül váltál ilyenné, meg is tudod változtatni, hogy másmilyen legyél!
A személyiség változtatható! Ha belátod, hogy ezzel a mostanival nem mész semmire, mert rossz, akkor képes vagy megváltozni. Tegyél érte és ne legyél zárkózott, szorongó és csendes!
6-os vagyok. Talán a görcsösségeden kéne akkor változtatni. Egy szolidabb lány nem feltétlen jelent hátrányt, ha érettebb, rossz kapcsolatokat is megjárt pasira lelnél. Sőt, egy szép, de nem kihívő nő kecsegtet a legjobb hosszú távú esélyekkel. ;) Hidd el, vannak arra vágyó pasik is. Csak ők sem feltétlen kihívóak, első látásra lúdbőröztetőek.
De a szorongásodon valahogyan felül kell kerekedj, mert azt nem sokan kedvelik, voltaképp érthető okokból. Kezdj el futni, vagy valami adrenalinnal járó tevékenységet végezni, vagy tudom is én. Nem ismerlek egyáltalán, így konkrét javaslatot se várj, de annyi bizonyos, hogy ha az életünket változatlanul hagyjuk, akkor mi sem fogunk érdemben változni. No, meg az ép testben ép lélek mondás sem légből kapott. Testre szabott tanácsért fordulj hozzám bizalommal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!