Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik egy pasinak sem a személyiségem?
Bárkivel ismerkedek, mindig az a vége, hogy csak a barátjuk leszek, vagy maximum szexben benne lennének, és ennyi...
Mi lehet a baj velem? Min változtassak?
A külsőmmel nincsen gond, nagyon sokan megbámulnak, meg be is próbálkoznak, de 1-2 randinál tovább sosem jut el a dolog, mert miután megismernek, már nem találnak érdekesnek...
A barátaim nagyon aranyos, értelmes, vicces lánynak tartanak, nem vagyok beképzelt sem, nem öltözöm ribisen, lehet velem komolyabb témákról is beszélgetni, és érdeklődő vagyok, szoktam kérdezgetni a másikat. Bár az tény, hogy elég félénk vagyok, de komolyan csak a nagyszájú lányoknak lehet manapság pasija?
Nem tudom, hogyan kellene viselkedem, vagy miről kellene beszélnem, hogy valakinek megtetsszek...
Volt már 3 barátom, de egyik se volt komoly kapcsolat, mert nem voltak belém szerelmesek.
21L
1: Vannak fiúbarátaim, de nekik sem tetszem.
2: Lehet benne valami, de amikor kezdeményeztem valakinél, mert volt már rá példa párszor, akkor is visszautasítottak.
Kinél kezdeményeztél és hol?
Amúgy örülj neki, hogy már az elején kiderült róluk, hogy milyen emberek. Nem később, amikor már mondjuk beléjük szerettél és elpazaroltad rájuk a drága idődet. Nézd más szempontból.
Ne akarj úgy változni ahogy te akarsz jelenleg.
Hidd el sokaknak fogsz kelleni majd szerelemre.
Csak legyél nyitott és várd őket.
Nem a nagyszájúság vagy bármi más. Ez személyiségkomplexumfüggő.
Olyat kell találni akivel összepasszolsz személyiségben.
Félénkség nem számít, sőt az normális emberek számára sokkal vonzóbb, mert a babyiloni agy mosott szajhák megnyilvánulásának ellentétét sugározza.
Engem egészen érdekelsz egyébként.. Fogalmam sincs mi lehet a gond. Van egy pár sejtésem, pl nagyon rossz helyeken, társaságokban kerestél eddig, de beszélnem kéne veled, hogy konkrétumokat tudjak mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!