Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik egy pasinak sem a személyiségem?
Bárkivel ismerkedek, mindig az a vége, hogy csak a barátjuk leszek, vagy maximum szexben benne lennének, és ennyi...
Mi lehet a baj velem? Min változtassak?
A külsőmmel nincsen gond, nagyon sokan megbámulnak, meg be is próbálkoznak, de 1-2 randinál tovább sosem jut el a dolog, mert miután megismernek, már nem találnak érdekesnek...
A barátaim nagyon aranyos, értelmes, vicces lánynak tartanak, nem vagyok beképzelt sem, nem öltözöm ribisen, lehet velem komolyabb témákról is beszélgetni, és érdeklődő vagyok, szoktam kérdezgetni a másikat. Bár az tény, hogy elég félénk vagyok, de komolyan csak a nagyszájú lányoknak lehet manapság pasija?
Nem tudom, hogyan kellene viselkedem, vagy miről kellene beszélnem, hogy valakinek megtetsszek...
Volt már 3 barátom, de egyik se volt komoly kapcsolat, mert nem voltak belém szerelmesek.
21L
Elolvasva, amiket, és ahogyan önmagadról írsz, szimpatikus lánynak tùnsz, ne próbálj megváltozni, a a tested is olyan vonzó, akor igazi lottó ötös vagy egyeseknek. Jáfj nyitott szemekkel az utcán, ne halgass zenét utazáskor, sose habozz szóbaelegyedni idegenekkel. Érdeklődési köröd szerint járj el társasági helyekre, sport, tánc stb. De az igazi ugy is akkok, és amikor fog rád akadni, mikor nem számítasz rà. Ne keseregj, ne búsulj, legyél vidám, és bolondos ahogy eddig :)
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!