Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszik egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszik egy pasinak sem a személyiségem?

Figyelt kérdés

Bárkivel ismerkedek, mindig az a vége, hogy csak a barátjuk leszek, vagy maximum szexben benne lennének, és ennyi...

Mi lehet a baj velem? Min változtassak?

A külsőmmel nincsen gond, nagyon sokan megbámulnak, meg be is próbálkoznak, de 1-2 randinál tovább sosem jut el a dolog, mert miután megismernek, már nem találnak érdekesnek...

A barátaim nagyon aranyos, értelmes, vicces lánynak tartanak, nem vagyok beképzelt sem, nem öltözöm ribisen, lehet velem komolyabb témákról is beszélgetni, és érdeklődő vagyok, szoktam kérdezgetni a másikat. Bár az tény, hogy elég félénk vagyok, de komolyan csak a nagyszájú lányoknak lehet manapság pasija?

Nem tudom, hogyan kellene viselkedem, vagy miről kellene beszélnem, hogy valakinek megtetsszek...

Volt már 3 barátom, de egyik se volt komoly kapcsolat, mert nem voltak belém szerelmesek.

21L

2016. okt. 3. 11:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
12%
nekem a túl flegma csajok nem jönnek be, és már próbált összejönni velem flegma csaj és ő is kb ugyanezt taglalta nekem mint amit te taglalsz most.
2016. okt. 3. 13:11
 12/24 A kérdező kommentje:
Én nagyon kedves vagyok mindenkivel, nem flegma.
2016. okt. 3. 13:11
 13/24 anonim ***** válasza:
10%
Talán nem kapcsolatba kellett volna kapásból ugrani az eddigiekkel, hanem jól megismerni egymást, mint barátok, haverok, aztán a lassú víz partot most elvet követni. Miután kialakul a szerelem, akkor érdemes kapcsolatba lépni, nem előre beleugrani, aztán remélni a szerelmet. Ez a baj a mai társadalommal.
2016. okt. 3. 14:02
 14/24 anonim ***** válasza:
Mert rossz.
2016. okt. 3. 14:11
 15/24 A kérdező kommentje:

13: Tapasztalok is kellenek.

Azóta viszont esélyt sem ad nekem senki, hogy bármi is kialakulhasson...

2016. okt. 3. 14:12
 16/24 Fakocsi ***** válasza:
Egy kepet igazan feldobhatnal, csak hatha adna nemi tampontot. :)
2016. okt. 3. 15:43
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem rakok fel képet.
2016. okt. 3. 15:44
 18/24 anonim ***** válasza:

Nagyon ismerős ez a kérdés... Meg korábban is kiírtad, ugye?

Nem hiszem, hogy a harsányságon múlna... Van rengeteg férfi, aki a csendes lányokat szeretik. Pl. én harsánylétemre pont ilyenekkel futok össze... :(

Mindenkinek megvan a társa, csak meg kell találni. :)

Amúgy, kérdezd meg a fiú barátaidat, hogy nekik miért nem tetszel, ők mit gondolnak pasi fejjel, miért nem kellesz a srácoknak komolyan!

2016. okt. 3. 15:46
 19/24 A kérdező kommentje:
18: Hát olyat mondtak már nekem, hogy bolondos vagyok, meg kicsit őrült, de jó értelemben, meg kicsit gyerekes.
2016. okt. 3. 15:53
 20/24 anonim ***** válasza:
39%

Sajna ezek olyan rossz tulajdonságok lehetnek, amijről te nem tudsz.

Barátaidat jérd meg, hogy őszintén árulják el, hogy mik a hibáid egy kibontakozó kapcsolatban, és kérj tőlük segítséget, hegy ezeket a viselkedésmintákat hogyan írhatnád felül úgy, hogy önmagadat adod közben!

2016. okt. 3. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!