Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők azzal jönnek össze akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők azzal jönnek össze akivel akarnak, kedvükre, férfiaknak meg azzal kell beérniük ami jön?

Figyelt kérdés
És itt az már más kérdés hogy milyen extra igényesség miatt nem jön össze, nőknél alapból meg van az a környezet akire rá mutatnak bárkivel összejöhetnének, de a sikertelenségük abban merül ki hogy a felső 10 férfiből eggyel se jön össze és ezt könyvelik sikertelenségnek, hol ott vannak lejjebbi férfiak is akiket észrevenni nem akarnak, pedig ugyanúgy megkapná amire vágyik.
2016. okt. 26. 23:51
1 2
 11/15 Titusztitusz ***** válasza:
68%
Fordítva kicsit életszerübb volna szerintem a meglátásod...Ugyanis amióta világ a világ,mindigis a nők voltak inkább azok,akiknek be kellett érniük azzal,aki jött...
2016. okt. 27. 10:20
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Edes istenem nem unjatok meg? Rinya helyett talan az erdemeitekre kene koncentralni es akkor talan a nok is a pozitiv oldalatokat latnak meg bennetek. Mindenkiben van valami szeretheto. De a masik nem degradalasa eleg primitiv dolog es igen a noknek talan kicsit konnyebb, de etol meg verheted a segged a foldhoz ugyanigy fog maradni. De mindenki tudna talalni maganak part ha nem a buvalbaszott oldalat mutatna a vilagnak. Ja es nem no vagyok csak szolok.
2016. okt. 27. 10:39
 13/15 Sunshinedoll ***** válasza:
83%
Nem túl okos pasi, aki csak azért jön össze valakivel, mert nincs jobb, és nem is nagyon sajnálom őket, ha aztán emiatt hisztiznek. Tudom, hogy férfiak vagytok, de eszetek azért lehetne :D
2016. okt. 27. 11:06
 14/15 anonim ***** válasza:
64%

A férfiaknak is ott vannak a leljebbi nők ha már itt tartunk... Akkor elégedjenek meg ők is kevesebbel, ha a nőktől ezt várod el.

Egyébként ökörség amit írsz, és általánosítás. A nőket is éri visszautasítás, és nem azért, mert bizos az általad említett ranglétra legtetejéről választott. Aki szerinted hű de jó pasi, az más szerint nem feltétlenül az.

Ez a szintezgetés tök felesleges. Mindenki egyéni ízlése alapján választ. Hogy kölcsönös lesz e a dolog, az meg úgyis kiderül.

Amelyik pasi nekem nem tetszik, az 10 másik nőnek igen. Aki nekem tetszik, az lehet hogy 10 másik nőnek nem... Annyira relatív az egész.

Ha külsőleg és belsőleg is, nem olyan a partner aki neked kell, akkor már nem kapod meg amire vágytál. A nők is ugyanígy vannak ezzel.

Nem kell beérni kevesebbel, mint amire vágysz. Válogass! Senki és semmi nem tiltja meg.

2016. okt. 27. 15:32
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Ez így van. A nők csak rámutatnak egy férfira, és az ettől nyomban el akarja őket venni feleségül, és boldogan élnek, míg meg nem halnak. Bizony. Ez így megy, és életszerű is.
2016. okt. 27. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!